Nízka sliznica po missed abortion. Máte skúsenosť?

alienka000
12. aug 2013

Ahojte, bola som minuly piatok u lekarky na kontrole po MA cca po necelych 4 tyzdnoch po zakroku. Povedala, ze vsetko je ok, len ze mam nizku sliznicu. Citala som si o tom, niektore zeny sa na to liecia. Ma s tym niekto skusenost? Je to preto, ze som po kyretazi? A vylieci sa to, ci je to uz nezvratny stav?

kiki68
12. aug 2013

Prave pre toto treba cakat aspon tie 3 mesiace nez sa zase zacnete snazit o mimonko. Lebo po 4 tyzdnoch som je este ani nechyrovala o menzese,takze jasne...moze byt a nemusi sa to hadam liecit, pockala by som aspon este dva mesiace a potom isla na kontrolu a hadam to uz dovtedy bude lepsie. Robili Ti aj kyretaz po tom MA? Lebo ja som 3 mesiace po kyrete po MA a teda menzes je stale taky ze dost slaby.

beruska2327
13. aug 2013

Ahoj. Vydrz este minimalne 3 tyzdne, a ak by si dovtedy nedostala menstruaciu, potom chod k lekarke. Normalny interval, kym sa obnovi sliznica a dostavi menstruacia je 6-8 tyznov.
Pi alchemilkovy caj. Ja som ho pila po prvom a druhom potrate pravidelne 2x denne a sliznica sa mi obnovila super (a to po 2. potrate som bola cistena 2x), po 4roch tyzdnoch prisla aj menstruacia. Po tretom potrate som sa na to vyflakla a menstruacia mi musela byt vyvolana po 10tich tyzdnoch - to vsak bol hormonalny problem.
Netvrdim, ze caj vsetko vyriesi, ale urcite neuskodi. 🙂 Navyse, teply cajik posobi ukludnujuco - vyloz nohy, zober nejaku veselu knizku a relaxuj.