Nízka sliznica maternice po kyrete

kvetinka719
7. feb 2022

Ahojte, máte prosím nejaké tipy ako zvýšiť sliznicu maternice? Resp., čo môže byt dôvodom, že moja sliznica nedorasta?

Po kyrete som už 8.týždeň, zial ms ešte nebola, min týždeň mala len 3mm. Môj Dr zvolil vyckavanie ešte mesiac, dovtedy hormonálny profil robiť nechcel ani keby som si to zaplatila sama.
Psychicky ma to čakanie ubíja, najprv som bola smutná kvôli kyretu, potom, že som mala po kyrete cystu, teraz, keď už cysta zmizla, mám nízku sliznicu… stále sa mi niečo komplikuje a ms stále nikde 😔
Rada by som si sama nejako pomohla, naštartovala cyklus… pijem 1l alchemilky denne, užívam gynex, inofolic, femibion, Vít C, D, omega, b complex a keďže som stále v depresii, pred týždňom som začala užívať serotonin. Na štítnu žľazu užívam euthyrox 37mg… za akékoľvek rady vám budem vďačná.

rivini
7. feb 2022

@kvetinka719 je mozne, ze bol zakrok realizovany nesetrne a sliznica sa musi spamatat. Skor by asi trebalo riesit tu chybajucu menstruaciu. Po kyrete som mala polroka podobne problemy, nizka sliznica, cysty...nasadila som si pripravok Mutterfreude, pomohol..no najdolezitejsis je psychicka vyrovnanost, daj si cas..neznasala som vtedy tuto vetu, ale naozaj na tom nieco bude..otehotnela som po potrate potom, co som zmenila pracu a s muzom sme vyberali psa😊.

kvetinka719
autor
7. feb 2022

@rivini snažím sa byt vyrovnaná, aj keď je to ťažké… tu vetu nenavidim aj ja, ale keďže si si to zažila, od teba to znie uveriteľne 😊 skúsim pozriet ten prípravok aj ja. Predsa, mi bude na psychiku ľahšie, ked budem mat nejaký prípravok, na ktorý sa môžem spoľahnúť 🙈

kristina1982
22. apr 2022

@kvetinka719 ahoj. Ako si na tom. Ja mám po dvoch MÁ rovnaké problémy. Po druhom SIM čakala na menzes 6m. A až zákrokom mi ho opäť spustili. Ale teda žiadna sláva rok mám menzes 2dni. Dnes mi dr oznámila že mám nízku sliznicu a už asi ani vyššia nebude že nebol šetrný dr pri kyretoch. Pijem tiež čaje plus Inofolic a som zúfalá.