Nikdy som nedosiahla orgazmus

nela22323
3. dec 2023

Ahojte
Mám 29rokov a nikdy som nedosiahla orgasmus. Ani pri sexe s mužom, ani sama.
Čím viac sa snažím tým viac neviem prejsť na na iné myšlienky a mám este väčšiu depresiu.
K sexuológovi sa ísť hanbím.., ak je na tom niekto podobne napíšte.alebo súkromnú správu
Ďakujem

barbora0308
4. dec 2023

@nela22323 Vyriesi to iba odbornik, tu ti nepomoze ziadna sukromna sprava od cloveka, ktory ma rovnaky problem. Ak to chces naozaj zmenit, tak smer sexuolog a psychiater. Mam kamosku, ktora ma 35 rokov a ma rovnaky problem, tiez sa boji navstevy odbornika...vzdy sa vyhovara, ze ano, ved ona pojde a urcite nechce zomriet bez toho, aby zazila orgazmus, ale nevie prekonat svoj strach. Viem si predstavit, ze to moze byt tazke hovorit s niekym o takejto chulostivej teme, musis sa ale vschopit, ina cesta ako cez odbornika nevedie.

mysulkamysulka
8. dec 2023

Urcite by si mala ist k sexulogovi. Myslim, ze Ti tiez poradi masturbovat a skumat pri tom svoje telo. Zistovat, co mas rada a co nie. Vyborna vec na zensky vonkajsi orgazmus je Womanizer (original, ma patentovanu vzduchovu technologiu). Je to sice znacna investicia, ale mohla by si skusit, odporucam s gelom. Pokial s tymto nevyvrcholis, tak urcite sexuolog, my Ti na fore uz nepomozeme.