Nikdy som nedosiahla orgazmus

cucuska2013
26. okt 2020

Dobrý deň.. Je to dosť pre mňa chulostiva téma keďže som o nej ešte s nikým nehovorila.. Ani neviem ako začať...
S priateľom sme už spolu pomaly 6 rok máme aj krásnu dcérku ktorá má rok aj 9 mesiacov... Len problém je ten ze nikdy som nedosiahla orgazmus. Skúšali sme už úplne všetko myslela som si ze po pôrode sa to zmení ale vôbec to tak není... 😪 Mame aj dlhé predohry som dosť aj zvhlčena stým problém nemám aj chuť na sex mam aj som vzrušená problém je ten ze sa nemôžem spraviť dosiahnuť orgazmus mala stým niektorá skúsenosti?

malinoismum
26. okt 2020

@cucuska2013 Pomoc rukou, zmena polohy.... (u mna napr najviac spustilo ked som hore, potom ked aj menime polohu uz to ide ako keby samo aj XY krat....)
Psychicky blok teda vylucujes, hej?

lienocka2808
26. okt 2020

@cucuska2013 je velmi dolezite aj to, ci vies dosiahnut orgazmus pri masturbacii, alebo ani vtedy nie. Ak ani vtedy nie, bude to tahsie, v kazdom pripade to vyriesi dobry sexuolog. Problem moze byt naozaj komplexny, slaba drazdivost, psychika, prilicne kontrolovanie sa pocas styku. To my tu nevyriesime, naozaj skus toho sexuologa.

kiki68
26. okt 2020

A tie vibracne vecicky ste skusali? Ja neviem, ono polka uspechu neni dole, ale medzi usami. Ci sa vies tak uvolnit v hlave. Lebo u zien je to zlozitejsie ten mechanizmus a dost tam vstupuje do toho nasa hormonalna rovnovaha atd. A tiez ci Ta to co robite fakt berie alebo mas nieco , co nikomu ani nepovies a skor nieco ine by bol spustac.

solange7
26. okt 2020

@cucuska2013 kup si toto a potom napis.
Ok, teraz bez srandy (to na tej fotke ale skus urcite), musis si v prvom rade uvolnit, vycistit si hlavu, nemysliet na nic len na seba a partnera. Najvacsi zabijak atmosfery, su myslienky na domacnost a stres.

zuzzinkaa
26. okt 2020

@cucuska2013 súhlasím s babamy. Sama sa urobiť/dosiahnuť orgazmus vieš ??

cucuska2013
autor
26. okt 2020

@zuzzinkaa skúšala som aj sama a úplne nič.. Chcem vyskúšať Aphrodisia kapsule na orgazmus ma sním niektorá skúsenosť?? A ďakujem za všetky radi 😊 vyskúšam všetko

jankapredavymeni
26. okt 2020

@cucuska2013 veľmi dobre viem o čom píšeš ... mala som 7 r. vzťah ... a nič ... potom sme sa rozišli našla som si iného ... a sex akokeby otočka totalna v mojej hlave aj dole .... ale ... máme 5m synčeka ... do porodu to bolo vvšetko super odvtedy o5 a znovu som tam kde som bola ... ked si nepomozem ... tak hold mam smolu .... :/

@zuzzinkaa viem že nie mna ste sa pýtala ale mam ja otázku ak sa sama dokážem a pri sexe nie ? čo by bola chyba ?

bluebriggs
26. okt 2020

Ahoj ja to dobre poznam. Nie vsetky zeny to vedia dosiahnut
Ja to uz ani neriesim a v posteli som herecka..

malinoismum
26. okt 2020

Boze baby toto ma tak mrzi :( Co skusit fakt toho sexuologa?:/

elizita
26. okt 2020

@bluebriggs paneboze, preco sa takto ochudobnujes?

bluebriggs
26. okt 2020

@elizita a co s tym mam akoze robit? :D

bluebriggs
26. okt 2020

@elizita nedosiahla som ani pri jednom partnerovi. Cize us mi je to jedno...

jankapredavymeni
26. okt 2020

@bluebriggs tieto stavy poznám presne toto 7 rokov ... potom dosiel zazrak a po porode som tam kde som bola 🙈

bluebriggs
26. okt 2020

@jankapredavymeni ja som nikdy s nikým nedosiahla takže už to vôbec neriešim, nechávam to tak..

cucuska2013
autor
26. okt 2020

Áno však aj ja som to neriešila lebo proste neviem aké to je sa spraviť tak mi to ani nechýba... Len ma to riadne mrzí ze proste nikdy nedosiahnem orgazmus? Ta otázka ma ničí... Preto som sa do toho obula po 6 rokov a budem to riešiť a hľadám najlepšie rady a pomôcky... A za všetky odpovede ďakujem 😏 hoci je smutné koľko žien stým ma problém aspoň viem ze nie som sama... Lebo počúvať kamarátky aký je sex dobrý a ja len ticho počuvam nevyjadrujem sa lebo sa hanbím... Veľmi zle to je... A na druhej strane nechcem brat sex ako povinnosť chcem si to užívať ako môj priateľ ved budem mat len 24 rokov 😏😏

zuzzinkaa
26. okt 2020

@jankapredavymeni rovnako som to mala aj ja s bývalým proste nič. A s mojim mužom BUM ! Zo začiatku má vždy pri každom sexe spravil aj niekoľkokrát. Ale ako roky plynuly a taký ten oheň sa vyparil tak to už nešlo. V tvojom prípade máš len blok po pôrode. Určite. A možno to prejde. Ja som to nechcela nechávať na náhodu 🤷🏻‍♀️ Tak sme si zaobstarali plny suplik ,,hračiek” aj takých čo používame popri sexe a dnes už viem ktoré má zaručene uspokoja 🤷🏻‍♀️ A možno len v tvojom prípade musíš prísť na to čo ťa bloklo 😊

jankapredavymeni
26. okt 2020

@cucuska2013 podla mna to nieje hanba toto su normálne veci , bežné veci, len sa "nehovoria nahlas " lebo .... neviem .... každý to robí a pritom sa nevieme o tom porozprávať ... no je to velmi zaujímavé ... treba veru skúsať ... no ja budem mať 25 čiže sme v podstate na jednej vlne ....

@zuzzinkaa bloklo ... no ono asi trošku je toho viac ... hlavne to že som sa stala MAMOU , starostlivosť , zodpovednosť atd atd atd ... a možno preto sa neviem tak uvolnit ako doteraz ? ... ja už som si zvykla na to že si musim dopomoct ... ale taktiež ma to mrzí a rada by som keby sa to vrátilo ... len to by som musela mať totálny klud a veru ked ti dieta spí vedla v postielke :D :D :D tak to sa nedá :D

akinom0077
27. okt 2020

Citala som len tvoj prispevok. Odpovede nie.
Napisem svoju skusenost, prveho partnera s ktorym som bola 11r. a boli sme pre seba vzajomne prvy, sme poskusali vlastne vsetko co sa tyka sexualneho zivota, taktiez som skusala masturbaciu aj rukou a vibrator. Orgazmus sa mi 1x podarilo s partnerom dosiahnut cca po 7r. ked mi robil oral....odvtedy uz pri orale zakazdym aj ked mi to trvalo minimalne 20 min. oralu -vzdy menej nie. Potom postupne sa mi zacalo darit dosiahnut orgazmus pri polohe ja -hore.
Mam partnera cislo 2 svojom zivote, uz viem ako na orgazmus...pokial nestihnem pri sexe tak partner po akte dopomoze rukou. Dale sex.pomocka we-vibe s tym ked sa " hram " mam do 5 min. orgazmus zarucene. Nikdy som to vsak neriesila ci ho mam alebo nie az to raz prislo same. Podla mna prva vec- sebapoznanie, masturbacia akakolvek ci s pomockou alebo bez v prvom rade musis dokonale poznat svoje telo...v druhom rade ti s tym dokaze pomoct partner ale tiez musi byt trpezlivost suhra. Ale neries to raz to pride. Fungujes bez toho roky tak kasli na to ked to pride alebo nie. Sex si uzivas aj tak nie?

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
cacesova
28. okt 2020

No ahojcek, ja som nevedela čo to je orgazmus 2 a pol roka. Ale teraz mu hovorím ja, ako má ma robiť 🙂 vaginálne určite nedosiahnes ale pomocou rukou áno 😉 takže nech sa pohra s klitorisom

bubik222
28. okt 2020

Urcite sa najprv sustred na seba a skus dosiahnut orgazmus masturbaciou. Ak to je ciste psychickeho povodu, s tym sa da pracovat. Najdi si na to cas, pokoj a sukromie. Mozno bude stacit 10 minut, mozno 2 hodky. To neries. Spoznaj svoje telo a co ti vyhovuje. Kludne si precitaj nejake podrobne navody o zenskej masturbacii a poskusaj z toho na co sa budes citit. Nakup si hracky. Tak ako pise akinom0077 ten we-vibe sync je uzasna vec. Mame to doma s manzelom a pouzivame to pravidelne aj na milovanie a aj sama ho pouzivam.
Ak to je nieco fyziologicke aj to sa da riesit. Treba vyhladat sexuologa, riesia to bezne. Ak ta to trapi, tak ti to nie je jedno a zaoberas sa tym, tak to nevzdavaj. Pa 🙂

akinom0077
29. okt 2020

@bubik222 Tak aj typouzivas we -vibe? perfektna vec pre par ale aj samostatne, na vibratori sa to nehrabe🙂

black1212
30. okt 2020

@cucuska2013 zbytočne sú to dlhé predohry a záleží i on žien u každej je to inak a za druhe aj od partnera...

trudka4
30. okt 2020

Když nemůžu dosáhnout orgasmu při společném sexu, tak partner použije k mému uspokojení tuhle erotickou pomůcku, která mě do pár vteřin spolehlivě přivede k orgasmu. Pomůcka jemně nasává klitoris a zároveň vibruje ....
https://www.ruzovyslon.sk/satisfyer-pro-3-vibra...

mimkao
10. nov 2020

@cucuska2013 Tie tablety sú super, ale oni sú skôr na zvýšenie libida.
Ak nevieš dosiahnuť orgazmus ani sama, tak neviem, či ti pomôžu.

magda15
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maria037
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mimkao
14. nov 2020

@maria037 ty s tým máš asi tiež problém, keď ti je táto téma fuj, že? 😉

janulka1802
14. nov 2020

@maria037 nič na tejto téme nie je fuj, je tu x omnoho nechutnejších tém