Ahojte poradíte my niečo účinné na hemoroidy vyšla a je to neskutočne bolestivé.Manžel ma v sobotu oslavu tak nech sa môžem postaviť na nohy
@kvetinka1405 gel z dubovej kory
@kvetinka1405 factu masť aj čipky+ po veľkej potrebe používaj vlhčené obrúsky s dubovou kôrou. Prípadne sedavý kúpeľ tiež s dubovou kôrou
@kvetinka1405 áno masť faktz a vtáci ju dnu ja som tak robila to mi poradili v nemocnici a do 3 dní to bolo lepsie
Odporucam Detralex tabletky a k tomu krem, napr. Faktu. Dietna strava, tekutiny.
@kvetinka1405 devenal, je to lacnejsia verzia detralexu,netreba recept,zlepsenie uz po prvom dni bolo citit,aj svrbenie sa zmiernilo a krvacanie ustupilo do dvoch dni
@kvetinka1405 Ahoj. Mne pomohla masť AVENOC, odporučila mi ju aj moja dr a chirurg. Trebalo počkať deň dva, ale poviem ti pravdu taká veľká úľava prišla. Všetky tie masti a gély, ti pomôžu iba na chvíľu a iba dovtedy kým nebudú hemoroidy na Tom veľmi zle. Táto masť sa aplikuje aj dnu a naozaj pomohla, samozrejme treba dodrziavat aj ostatné veci ako strava a pod. . 🙂 poznám tie bolesti, takže prajem skoré uzdravenie.
Mne pomohla len operácia tie gély krémy mi zaberali na krátku chvíľu môj problém vyriešila operácia.
Ďakujem všetkým za rady
Detralex 3xdenne 6ks tabliet.
Takto som to brala 3 dní po pôrode.
Predpísané od lekára.
Faktu čipky 3x 1ks.
A čupnuť v spchce ,sprchovat ľadovou vodou.
Ta žila sa potom vtiahne dnu.
@kvetinka1405 detralex a factu masť alebo proctoglyvenol