Ahojte, poraďte mi niečo na zápal močových ciest, každý mesiac to mám.
Unavená som, ostrý moč a časté nutkanie na močenie.
Výsledky krvi všetky v poriadku, už nechápem.
@orackova005 gynekológ. Ja som tiež mala často zápal močových ciest a na koniec to bol gynwkologicky pôvod
@orackova005 treba poriadne vyšetrenie u urológa aj nefrologa. Zdžat sa sexu, poprípade preliečiť aj partnera. Dovtedy D manozu a doplnky s brusnicami.
Ahoj, problémy s močením, pálenie, bolesť sú preč. Jednoducho začala som od chladnejších dní nosiť natelnik, teplejšie sa obliekam a jem čučoriedky. Tie sú na také problémy ideálny liek.
@orackova005 urinalakut skus dve balenia po sebe napr. ja už po 2 tabletkách vidím rozdiel
@ivana11155 sú na lekársky predpis?
S týmto som mala sakramentský problém. Roky. Už mi Urinaly a podobné veci ani nezaberali. Akonáhle som začala brať probiotiká, mám pokoj. Už roky.
@orackova005 navštívit urologa kde urobí sono a riadne vyšetrí ,nasadí antibiotiká a ja doporučujem poctivo byt doma 2tyzdne v suchom teple .,mne inak pomáha aj piť petrzlenovu vňať (vyvar)Fatra mineralka osobne mi vždy urológ povie že urologickeho caju jednu dve šálku denne viac nie a nasadiť ak vitamín C
@orackova005 urinal nie je na lekársky predpis, určite si kúp akut, ten je silnejší a je také dvojbalenie sáčky v kombinácii s tabletkami, hlavne keď si to ešte nemala super zaberá. Mne zaberá aj keď beriem s istým odstupom po sebe. Chodím často na bike a keď je chladnejšie, hneď takéto problémy.
Blokurima URO+ sáčky a Rovatinex kvapky. Obe bez predpisu
Zrejme niekde robis chybu, ked to mas kazdy mesiac. Skus najst starsie temy, tam su rady ako tomu predchadzat.
Zamerat sa na topanky a ponozky.zima.ide.od spodu.doma nosit papuce tielka.pozor na materialy nohaviciek a pracie.prasky vsetko so vsetkym suvisi..
a výsledky moču?
urolog. čaj, veľa tekutín a antibiotiká