Niečo účinné na hemoroidy

eliii_14
29. feb 2024

Ahojte, prosím vás viete mi poradiť niečo naozaj účinne na hemoroidy :( už som vyskúšala kadečo, ale nič nezaberá… detralex beriem už druhé balenie tiež nič 😞 doteraz som nemala žiadne problémy, prišlo to až mesiac po pôrode a už to trvá pomaly 2 mesiace … neviem si dať rady každé vyprázdňovania bolesti aj potom 😞 už tam ani nechcem chodiť a zas to zažívať .. poraďte čo vam pomohlo, naozaj nechcem ísť do doktora keďže nie som ani na SK… tiež už som minula na to dosť a neviem čo ešte môžem skúsiť aby to utrpenie už prešlo 😏

guudy
29. feb 2024

Nebude sa ti pacit moja odpoved. Ak ti nepomohli bezne lieciva urcene na liecbu hemoroidov, pomoze iba navsteva lekara specialistu. A radsej si najdi cas to riesit skor, kym to mas v stave na ambulantne riesenie. Cim dlhsie to budes odkladat, tym vacsia sanca, ze budes musiet ist na operaciu.

pinkgirl
29. feb 2024

Návšteva proktologa ti najviac prospeje. Alebo si kúp Faktu krém, sedavé kúpele v dubovej kôre, ak je to neúnosné tak jedine operácia pomôže.

merrysa
29. feb 2024

@eliii_14 faktu masť a ochladzovanie. Mne to celkom pekne stiahlo ale určite závisí v akom stave to máš. Kdesi som čítala že prikladať ľad zabalený v uteraku ale ja som si len sprchovala studenou vodou.

marcellka32
29. feb 2024

Proktolog a operácia...ak máš 4 stupeň nepomôže nic

alickapusinka
29. feb 2024

Mne pomohla len operácia nič iné mala som po pôrode problémy a pooperovali má a neľutujem. To sa ti bude vracať vždy rôzne prípravky aj prírodne aj také na recept zabrali vždy na chvíľu. Dala som sa presvedčiť na operáciu a neľutujem vôbec urobila som najlepšie. A áno po operácii bolesť ale to sa zahojilo a už sa mi to neobjavilo nikdy. Bolo to pred 15 rokmi. Moja kamarátka bola na laserovú operáciu a do 1,5 roka sa jej to utvorilo znova. Nedaj sa nahovoriť na laserovú operáciu ale na normálnu klasickú trvá to možno 45 minút pri úplnom uspaní. Potom ťa boli štípe pri močení pri stolici chvíľu bol problém ale to len pooperačný stav ale odvtedy svätý pokoj nikdy viac som to nemala.

tanyan
29. feb 2024

Predpokladám, že zloženie stravy a pitný režim máš nastavené správne...
Krém procto-glyvenol obsahuje aj lidokain, takže pomáha aj od bolesti. Ja mám dobré skúsenosti aj s čipkami Avenoc.
Ale ak je to vonku a napriek pravidelnému vmasírovaniu sa to nezlepšuje, tak by bolo najjednoduchšie vyriešiť to u lekára.