Zdravím vás pred pár dňami som si nahmatala niečo tvrdé nad semenikom neviem vôbec čo to je a bojím sa ísť k urológii či není to náhodou rakovina alebo tak keď nahmatam tak to zabolí žiadne príznaky ide o zapálené semenika alebo ? Ďakujem za odpovede
@lacibaronai dobre ty semenník. 😅
Nebolo to v seniku?😀
Baby, vy ste ale hnusné mrchy, pardón za výraz. Čo nevidíte podľa nicku, že sa zrejme jedná o spoluobčana maďarskej národnosti, ktorý nemá dokonalú slovenčinu?
Chlapče, choď k tomu urológovi, alebo aspoň k všeobecnému lekárovi, tieto veci nie sú sranda. Držím palce, nech to nič nie je.
@limetka69 prepáč, ja rozhodne nechcem rýpať, ale ak už sa vysmievaš z písaného textu, skontroluj si ten svoj. Nie je to "made me day" (spravilo ma dňom?) Ale "MADE MY DAY"
Ďalej, prosím ťa, slovné spojenie, citujem: "Ja som bola na tom...." Na čom? Myslím, že nič také neexistuje 🤷♀️
@lindusss2016 no tak som sa v rychlosti sekla. Kludne sa zasmej ak ti to prislo vtipne ako mne tato skomolenina 🙂 vobec mi to nebude vadit.
@limetka69 nie, nie, neprislo mi to vtipne prave, skor smutne, ze niekto ma strach o svoje zdravie a dostane za to vysmech. Seknut sa moze kazdy a dokonca aj uplne vedome pomylit, nikto nie je dokonaly 🤷♀️
@lindusss2016 no tak ja medzi take sucitne svatuskarky nepatrim, proste som sa zasmiala na nejakom madarovi a dobre, ze tu neprebieha sudny proces. 😂 Madar ma ratat s tym, ze si z neho niekto bude robit dobry den, kedze nevie po slovensky s je na mamickovskom fore. Zbludilec, 😂
Prečo sa mu hneď smejete, zažila som si podobný problém s ex. Nie je to nič na smiech 🙄 hlavne choď za lekárov môže to byť rakovina, zamotané semenníky (áno aj to existuje) alebo to môže byť len niečo zdurene nejaká uzlina alebo len zápal ale neodkladaj to, nehanbi sa a neboj radšej nech to je čokoľvek sa lieči než by sa ti malo niečo stať.
A vieme vôbec, či je to žena alebo muž? 😁
@lacibaronai toto je co za rozmýšľanie, ze bojím sa ist k Dr. lebo co ked to je rakovina?? A ked naozaj to je rakovina a k tomu Dr. nepojdes tak to je akože lepšie?? Omg, spamataj sa a ťahaj. Kamarát si nahmatal niečo podobné, lekára navštívil po pár dňoch, odtial ho rovno brali na sálu a povedali mu, ze prišiel v hodine dvanástej. A vďaka tomu tu je stále s nami. Možno to nie je tvoj pripad ale možno je, no ked chceš, kludne sed doma a čakaj čo príde...
Rozhodne treba navstivit doktora ak si zena ta psychiatra ak si naozaj muz tak urologa, moze to byt pociatocne stadium rakoviny a to nie je sranda
@limetka69 ale prosim ta, aky sudny proces. V pohode sa zasmej, ale potom pozor na to, ako sama pises, to je cele 🤷♀️ lebo ak sa madar snazi pisat po slovensky, lebo je na slovenskom fore, to je este ok, ale ked na slovenskom fore chce pisat slovenka po anglicky, ked po anglicky ani nevie, to je uz na zvazenie 🤷♀️
Made me day 😂