Niečo sa zmenilo s cyklom

19. dec 2022

Ahojte, urcite pojdem k Dr, ale pre istotu sa opytam, ci sa to nestalo aj niektorej z vas...

Som skoro 2 roky po cisarskom reze... Cim dalej, tym je moja menstruacia slaba a vobec ma nic neboli, ani neviem, ze menzes mam. Ale pri tom mam dost intenzivnu a bolestivu ovulaciu s extra produkciou hlienu. Musim si dat normalne hrubsie intimky. 🤦🏻‍♀️ Niekedy mam aj take bolesti, ze ked si sadnem, tak mam taky pocit v podbrusku, ako keby ma niekto kopol. Uplne citim, kedy mi praskne folikul. Tu intenzivnu bolest si neda nevsimnut. A potom uz nic. Vsetko je v poriadku.

Inak, menstruacia mi chodi pravidelne. 🙏🏼

Dakujem!

x_mery_x
19. dec 2022

To je normal vela zien to ma tak, ze po porode ma velmi silnu ovulku a kramy bez bolesti, ja tiez aj slabsie a ovulka vzdy 6hodinova intenzivna bolesti pred nou stale pichanie

janetinka27
19. dec 2022

ahoj, ak chodis na preventivky a vsetko je ok, tak by som sa nestresovala. ms ti chodi pravidelne, ovu prebieha.

basska_b
19. dec 2022

Hej, intenzivne ovulacne bolesti su jedna vec. To po porodoch byva a podla mna to je super, lebo mozes planovat pocet dalsich deti na zaklade toho... Druha vec je, ak sa ti cyklus zda slaby a chcela by si otehotniet, to mozno treba riesit, aby sa ti malo vajicko kde uchytit. Ak vsak je krvi dost relativne, len je nebolestiva, tes sa 🙂