Baby prosím čo si mám kúpiť? Strašne ma svrbí rám dole.... Dala som fungucidin ale nič, canesten krém troška ulavilo
Nejaký výplach alebo dačo? Ďakujem
Pripájam sa. Tiež ma to trápi.
@simona1998 nie ale akurát som o tom čítala.. To si mam kúpiť co ich tam je 5 ks? A to každý deň jedno ci ako, nikdy som to nemala 🙂
Odporúčam zájsť hlavne gyn možno nasadí macmiror 🙂
@noami12 ahoj... Mam doma toho asi 5 ks kedysi som to mala... Môžem si to nasadiť aj bez Dr? Mala som kedysi 2 balenia keď som bola tehu ale nekázala mi všetko dohrať
Ahoj skus krém idelyn beliema mne pomohol
https://www.pilulka.sk/files/upload/files/2018-...
My s mamou používame len rosalgin no skoro všetky baby v rodine a ešte sa nestalo že by nepomohol 🙂 kukni a uvidis
Multygyn acttigel
Ahoj ja som mala počas tehotenstva takzvanú 'plesen' tam dole , celé tehotenstvo sa to opakovalo , svrbenie a starasne pálenie, ja som používala vyplach, jeden vyplach každý večer a pomohlo to.. síce je to dosť drahé ale veľmi odporúčam
Lieky by sa nemali nikdy ordinovat mimo lekára, ale ja som si ich sama tiež naordinovala keď som mala problém a uľavilo sa mi veľmi alebo potom je dobre aj papilocare zabíja hpv vírus a po ženských operáciách sa aj nasadia na zotavenie,je voľnopredajn. 7 ampulky je v balení na každý deň jednu a stoji cca okolo 28 euro
idelyn, canesten, probiotika
Rosalgin si skúšala ? 🙂