Niečo na hormonálnu rovnováhu

jankaryan
23. máj 2022

Ahojte tieto šialené dni pred PMS... UŽÍVATE NIEČO NA HORMONÁLNU ROVNOVÁHU NIEČO PO ČOM SA cítite lepšie.. Ú mňa je najhoršie že mávam stavy na odpadnutie trás v nohách... Dokonca divne stavy ako by v modzgu... Trvá to 5 dní a potom sa ti zlepší ale pred MS trpím ako ma človek potom fungovať keď není schopný... Pomohlo Vám niečo?

zojazoja
23. máj 2022

Ja uzivam tyzden pred MS 2x denneMagne B6 forte. Mne to pomaha a dost. Vyskusala som kadejake tinktúry a doplnky, nicmi nezaberá. Vsetko slabe na mna nieco na prirodnej báze.

jankaryan
autor
23. máj 2022

@zojazoja ďakujem veľmi pekne viete mi poslať foto toho magnézia?

zojazoja
23. máj 2022

@jankaryan liek z lekarne. hod si do googlu magne B6 forte.

marion30
23. máj 2022

📌 pripnem sa,totožné stavy pred ms...po pôrode som skúšala Mastodynom v ktorom je Vitex,o niečo málo to bolo lepšie🤷

jankaryan
autor
23. máj 2022

@marion30 nepomohlo

makodob
1. jan 2023

@jankaryan Ahoj, ja osobnr odporúčam Agnucaston, mne veľmi pomohol. Alebo niečo, čo obsahuje vitex jahňací.Výhoda je, že je to prírodné, teda može sa to užívať dlhodobo 🙂

zuzanaam
1. jan 2023

Maca, vitex jahňací.

oblecenie99
1. jan 2023

@jankaryan ja som mala do toho všetkého ešte tu klasiku a LA zadržiavanie vody a týždeň a pol som už bola celá napuchnuta, trávenie o ničom, nálady o ničom, vyrážky na chrbte a ramenách také, že som sa hanbila v lete nosiť krátky rukáv, návaly doslova že žrania s prepáčením, až som nemala mieru.. ja som sa nakoniec nasrala a vrátila sa k užívaniu HAK a všetko prešlo ako sibnutim čarovného prútika.

ada510
1. jan 2023

@jankaryan Výsledky vyhľadávania pre slovo “Gynex kvapky alebo J.V. Valovic kvapky plus užívam spirulinu a Fytosoju Forte keď som chcela otehotnieť tak Vitex jahňaci mi pomohol a Greentea no je to ho dosť ale treba aj stravu troska zmeniť a cvičiť ...

sorayaardente
1. jan 2023

Najlepší gynex,je to prírodné a zaberá

fauko
Odpoveď bola odstránená
Zobraz