Ahojte tieto šialené dni pred PMS... UŽÍVATE NIEČO NA HORMONÁLNU ROVNOVÁHU NIEČO PO ČOM SA cítite lepšie.. Ú mňa je najhoršie že mávam stavy na odpadnutie trás v nohách... Dokonca divne stavy ako by v modzgu... Trvá to 5 dní a potom sa ti zlepší ale pred MS trpím ako ma človek potom fungovať keď není schopný... Pomohlo Vám niečo?
Ja uzivam tyzden pred MS 2x denneMagne B6 forte. Mne to pomaha a dost. Vyskusala som kadejake tinktúry a doplnky, nicmi nezaberá. Vsetko slabe na mna nieco na prirodnej báze.
📌 pripnem sa,totožné stavy pred ms...po pôrode som skúšala Mastodynom v ktorom je Vitex,o niečo málo to bolo lepšie🤷
Maca, vitex jahňací.
@jankaryan ja som mala do toho všetkého ešte tu klasiku a LA zadržiavanie vody a týždeň a pol som už bola celá napuchnuta, trávenie o ničom, nálady o ničom, vyrážky na chrbte a ramenách také, že som sa hanbila v lete nosiť krátky rukáv, návaly doslova že žrania s prepáčením, až som nemala mieru.. ja som sa nakoniec nasrala a vrátila sa k užívaniu HAK a všetko prešlo ako sibnutim čarovného prútika.
Najlepší gynex,je to prírodné a zaberá
urcite vyskusaj DIM
https://sk.iherb.com/pr/source-naturals-dim-200...