Nie som si istá, či som si dala tampón

15. nov 2020

Baby, ráno som si dala tampon. A po 2 hod išla vymeniť. Šnúra nikde 😭😭 skúšala som aj prsty použiť no nič necítim, nechce sa mi veriť že som si ho tam predsa nedela. Som si viac menej ista ze som ho ráno tam dala. Čo mam robit? Ako zistím či tam je či nie. ?

simsalabim
15. nov 2020

Cupnut, potlacit ako na stolicu a prstami siahnut dnu.

sisa_s
15. nov 2020

Rano si si ho dala? Po 2h isla vymenit...je 16h...to doteraz ho tam mozno mas? Ved to nie je nekonecny priestor, ze sa to stratilo 🙄

petamich
15. nov 2020

hlavne ziadna panika, skus proste zatlacit viacej akoby si sla na velku, isto vytlacis aj tampon (aspon mne sa to casto stane i neumyselne) :D

jana_eyre_2
15. nov 2020

@sisa_s tak keby ho našla, tak asi by nepísala na fórum, nie?

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ibrunova
15. nov 2020

Podľa mňa ho tam nemáš.

mondolina
15. nov 2020

Veď keď si strčíš prsty do vagíny musíš cítiť či ho tam máš alebo nie.

suezana
15. nov 2020

Aj mne sa to stalo. Raz v živote. Nikde ho. Krámy nikde. Myslela som, že je niekde vysoko. Na druhý deň k dr. Nebol tam. 🙆🙈🙈 Mňa ešte aj to pomýlilo, že krámy zastali. Riadny stres 😁

autor
15. nov 2020

Teraz som len skončila v práci. Baby ja to tam mám od rána. Prídem domov, pôjdem do sprchy a vyskúšam to cupnutie 😕

autor
15. nov 2020

Teraz som len skončila v práci. Baby ja to tam mám od rána. Prídem domov, pôjdem do sprchy a vyskúšam to cupnutie 😕

autor
15. nov 2020

Prsty som skúšala na prestávke ale len kúsok. Toto sa mi este nestalo že by šnúra zmizla

mondolina
15. nov 2020

Keď mám tampón dlhšie tak sa nasaje tekutinou a sám ma tlačí, určite si si ho tam dala??

evora
15. nov 2020

Mne sa po dvoch pôrodoch nemoze stať, že by som tampón nevybrala...aj keby zrovna šnúrku nemal 😀 najlepšie urobiť ako radia baby, cupnut a poriadne prekutrat...nic iné sa nedá robiť. Prípadne skús ľahnúť na chrbát a zdvihnúť zadok, vtedy sa ti skôr urobí vnútri väčšia dutina (ja viem,znie to hrozne🤣) a skúsiť tak.

evora
15. nov 2020

@mondolina Presne, to už aj sam vypadáva...

simca06022011
15. nov 2020

Podla mna tam tize nie je...
@evora staci si vylozit jednu nohu na wcko alebo vanu🙂

autor
15. nov 2020

Vytiahla som ho babyyyy🥳🥳🥳🥳
Aj mňa až stipe ked je plny a klesne nižšie a vtedy ho cítim tak nepríjemne, ale nakoľko je to len prvý deň mám to veľmi slabé ešte.
Cupla som si a potlačila, a prsty pomohli, neviem ako sa to mohlo stať. Nikdy sa mi to ešte nestalo.
Ďakujem za rady

mondolina
15. nov 2020

Uff

autor
15. nov 2020

@mondolina hrozne, este sa mi to nestalo 😂
Už som pohybovala sama o sebe, že už neviem čo robím 🤣🤣 a či som ho tam dala ☺️

diiidi
15. nov 2020

Preto ja vždy skúšam poriadne potiahnuť šnúrku kým si ho vložím, z tohto mám des, že sa stane 🙈

autor
16. nov 2020

Ja to tiež vždy robím, ale v rýchlosti som asi snurku pchala zároveň s tamponom. Neviem