Nezvyčajné krvácanie

16. jan 2022

Ahojte, menzes mi skončil 29.12. a 2.1. sme mali s mužom styk. Predvčerom som jemne krvácala, iba taký kúsok na toaletnom papieri. Dnes to začalo znova, ale už toho bolo viac, stále je ti však len jemný ružový výtok. Napadli mi dve veci, buď ovulácia (čo je u mňa nepravdepodobné, alebo uhniezďovanie (čo je takisto nepravdepodobné). Čo myslíte vy, stalo sa to aj Vám?
Ďakujem.

autor
16. jan 2022

To naozaj nikto nema skusenost?

bluka2
16. jan 2022

Mne napadlo skôr male poranenie

ailiba
16. jan 2022

Mne sa to asi 2x stalo, že som krvacala mimo cyklu. Ale len tak, ako ty. Raz som to neriešila a druhy raz, to bolo pár rokov potom, som bola aj u gynekológa. Nič mi nenašiel a poznamenal, že telo nie je stroj a všetko je raz prvý krát. Takže u mna to nič neznamenalo. Asi by som to na tvojom mieste neriešila a keď sa to bude opakovať, tak radšej chod na kontrolu.

autor
16. jan 2022

@ailiba mam to tiez teraz 2x, pred rokom ale som mala normalne dva krat normalny menzes s odstupom dvoch tyzdnov.. ale teraz nic, stale iba to spinenie a aj to len na toaletaku.. no uvidime, kazdopdne dakujem za skusenost 🙂

autor
16. jan 2022

@bluka2 nemala som styk teraz

ailiba
16. jan 2022

Ja som teda nič nemala... Ale teoreticky to môže byť aj cysta... Lepšie by bolo ísť na kontrolu. Tak držím palce, nech je to o. K.