Zdravím, chcela by som sa vás spýtať na názor. S priatelom sme mali prvýkrát nechránený pohlavný styk na 27. deň cyklu (obvykle mám pravidelný 32 dňový). Menštruáciu som mala dostať zajtra, no dostala som ju dnes. Nezvyčajné je však to, že už od prvej menštruácie bojujem s bolesťami, posledné roky tak, že sa neviem ani postaviť z postele prvý deň. No dnes som citila len naozaj minimálnu bolesť. Môže to značiť tehotenstvo? Intezita krvácania je normálna. (aj minulú menštruáciu som mala o trochu menej bolestivú, no oveľa viac ako túto).
Ďakujem za vaše odpovede.
@mirkava no krvácanie je rozbehnuté dostatočne, a bolesti mávam len prvý deň...
co mozem povedat, ms nie je stale uplne rovnaka. mozu byt odchylky, vekom sa tiez meni. cize uvidis, ale nemusi to nic znamenat.
mne tiez byvalo zle, ale stalo sa mi tiez, ez to neprebehlo uplne rovnako. sem tam to bolo ine a tehu som nebola.
@majamat tiež mi napadlo, že by to mohlo byť aj tým vekom (mám 18), alebo možno tým, že som vlastne len teraz posledný pol rok začala sexuálne “žiť”... dovtedy som mala ms uplne pravidelnú a rovnakú...a teraz posledné 2 su nejaké divné...no to , že nemám takmer žiadne bolesti ma naozaj desí.
Nie, intenzita bolesti pri menštruácii určite neznamená tehotenstvo.
Jednoducho sa to mení, kľudne to mohlo byt opačne že doteraz by si nemala bolesti a odrazu áno.Aj cyklus sa mote ti v priebehu rokov a života meniť. V 30 napríklad zase môžeš mať úplne inak to, ako tetaz
Okrem toho, ak normálne krvacas, ako ti mohlo napadnúť práve tehotenstvo?
@katarina696912334 u teba by som to nenazvala vekom,ale skor zrelostou napriklad. iste je, ze sa to moze menit. niekedy su len odchylky mozno parkrat za rok ( 1-2x )
Nemyslím si, že sa jedná o tehotenstvo a hlavne a pri 32 dňovom cykle pravdepodobnosť otehotnenia na 27 deň je dosť nízka..
@katarina696912334 môže to byť uhniezďovanie, alebo to nemusí znamenať nič. Počkaj pár dní a urob test ak sa MS nerozbehne 😉