Neznesiteľné pálenie chodidiel

vikusss
28. júl 2017

Ahojte 🙂 Dnes som bolo u lekára s tým že hlavne v noci ale aj počas dňa cítim pálenie chodidiel tak intenzívne ako keby som kráčala po žeravých uhlíkoch.... Musím si robiť studené zábaly a schladzovať v sprche ľadovou vodou. Už to je na nevydržanie :( Momentálne som v 32tt a dr mi nevie povedať čo to môže byť a ani ako to zmierniť resp liečiť.... Chcem sa spýtať či sa s tým už niekto nestretol alebo by mi aspoň nevedel poradiť. Ďakujem

dorottka
28. júl 2017

Pozri si na nete Plantar fasciitis, mohlo by to byt ono. Ale neurolog ti povie najlepsie, kedze to tak boli, pojde o daky utlak/drazdenie nervov, cize hor sa do jeho ambulancie. V zaciatkoch sa skoro vsetko da liecit, zbytocne necakaj, predrazdis si nervovy system a ten moze zacat neprimerane reagovat aj na uplne banalne podnety.

fajnova
28. júl 2017

mala som s tym problem.. preslo to po operacii zlcnika.. v mojom pripade to malo 100%-nu suvislost. ale netvrdim, ze je to aj tvoj pripad.

vikusss
autor
28. júl 2017

@fajnova aky problem si mala so zlcnikom ? 🙂

fajnova
28. júl 2017

@vikusss mala som ho zapaleny, plus kamene, o ktorych existencii som dovtedy nemala ani paru. tie chodidla ma palili a svrbeli tak rok pred operaciou. hlavne vecer ked som si trebars lahla pred telku.

romik39
22. okt 2022

@vikusss ahoj mám ten istý problém v tehotenstve aj dlane aj chodidla čo ti pomohlo ? Preslo to po pôrode ?