Neživé vaječníky

bianka0111
9. máj 2013

Ahojte babenky, tak opat som tu...
dnes som sa rozhodla že opat zajdem k lekárovi, ten ma tam má pomaly ako na bežiacom páse 🙂 ..prišla som za ním, že zas mám silné bolesti v strede cykllu a je že ovulácia, tak nech si ma pozrie, a on, že vobec ani len náznak ovulácia..vyjadril sa že nevidí žiadny jav, že by som mala funkčné vaječníky, presnejšie nežive vaječníky....Máte s tým niektorá skusenosti? je možné aby som mala ale menzes pravidilný 28 dnový plus minus 1 den hore dole? čo potom znamenaju bolesti brucha v strede cyklu ak nie ovuláciu? alebo tie pravidelné 2 týždnové fázy príchodu vyrážok - ja som si ich spájala z menzesom a ovuláciou, ktorá podla lekára nieje...

petra310890
9. máj 2013

a nemas nahodov polocystycke vajecniky??? co si nezajdes na ultrazvuk a tam ti to zistia aj ja som to tak mala a nakoniec mi zistili ze mam polycistycke vajecny a ties som stoho zufala lebo sa snazime o miminko a nedari sa nam uz o jedno sme prisli minuly rok tak uz neviem fakt co mam robit

mariankamk
10. máj 2013

@bianka0111 gyn nie vzdy spravne vyhodnoti ultrazvuk... stava sa... mozes este gyn poziadat o homronalny profil - aspon dvakrat v cykle odber krvi (na zaciatku cyklu cez menstruaciu a druhy krat okolo 20-24DC), aj to napovie, v akom stave su vajecniky a ci ovulacia prebieha...
pripadne mozes este skusit merat bazalnu teplotu, to ti tiez v pohodli domova napovie, co tvoje telo stvara... a ak sa podla vysledkov a BT ukaze, ze ovu prebieha, poslala by som gyn dokelu a hladala noveho...