Nevybratie stehov po cisárskom

chisanatte
17. máj 2021

Ahojte, chcem sa obrátiť na niektorú z vás a zároveň poprosiť o radu, stalo sa niektorej, že stehy po pôrode nebolo možné vybrať z dôvodu zlého zašitia? Gynekologička sa s tým dnes snažila pomordovat, no bezúspešne, nakoniec mi povedala, že mám čakať dokým mi to nezačne samé rašiť von z rany a potom mi to vyberie, čo môže trvať aj polroka, no myslím si, že možno aj viac, veľmi sa bojím, či z toho nemôžu nastať nejaké komplikacie, zápal a pod.. Nehovoriac ešte o tom, že po čase sa to už zazere do koze tak, že ani nechcem vedieť ako to môže bolieť.. Stalo sa to už niektorej, keby idem skúsiť inde, tak už by bol problém tak či tak, lebo gynekologicka odstrihla cvernicky na koncoch😩😥

didi2102
17. máj 2021

@chisanatte a keby si skúsila ísť tam kde si rodila? Napr mne povedali že mám ísť tam do obeda,je tamneaka ambulancia že mi to vyberu alebo teda ku svojmu gyn , prvý krát mito teda vyberalmoj gyn, druhý krát som bola v nemocnici

e1i
17. máj 2021

@chisanatte ja som mala vstrebatelne sitie, dr iba odstrihla uzliky na konci a to bolo vybratie stehov

paciko9
17. máj 2021

@chisanatte mne sa to stalo, doktor mi povedal ze časom by mal vyliest sam🙂 5 mesiacov po cisarskom sa mi tam urobila hrčka. Davala som si na to peroxid a naozaj vyliezol uz som ho dotiahla von len pinzetou. A nemam ziadne nasledky

chisanatte
autor
17. máj 2021

@paciko9 bolelo to? A ako často si dávala peroxid?

paciko9
17. máj 2021

@chisanatte bolelo ale ziadna katastrofa to nebola rano vecer som sa snazila peroxidom cistit za kazdym mi vyslo kusok hnisu.

desore
18. máj 2021

@chisanatte Kolky den po sekcii?

chisanatte
autor
27. máj 2021

@desore vtedy to bolo 10 dní, teraz už zachviľu 3 týždne, pozeral mi to aj primár, ten mi to už žiaľ nevedel vybrať, lebo gynekologička odstrihla tie uzlíky, teraz mi ostáva už len čakať čo bude

desore
28. máj 2021

@chisanatte Mne vyberali na 4.den a zdalo sa mi to velmi skoro.

bebka_d
9. máj 2024

dobrý deň, prosím vás ako ste nakoniec dopadli stymi stehmi ? Práve sa mi stalo to isté, nešli vybrať v strede boli nejak zašmodrchane tak mi dr len odstrihol konce a niečo mi zostalo dnu, bojím sa ako sa to bude správať. Ďakujem za odpoveď

miroslavatrginova
20. sep 2024

@bebka_d ahoj prosím ťa ja mám podoby problém až NATO že ja som si to odstrihla🫣 doktor povedal že by to malo nejako vojsť von ale zatiaľ nič..mám stoho dosť obavy

snowflakenel
20. sep 2024

Take stehy este davaju? Mne v porodnici povedali, ze sa sije uz len vstrebatelnymi. Dokonca ma sili, nejakou novou metodou....som pol roka po sekcii a jazvu mam akoby len ruzovou fixkou pasik

maryetta
20. sep 2024

Ja som sice mala po sekcii tie “cvoky”. Ale naposledy po prirodzenom co som mala sitie tak posledny mi vypadol hadam az po 7tyzdnoch.
Co inokedy do 2-3maximalne.