Ahojte,mali ste niekto podobný problém? Začalo to už cez tehu a po pôrode sa mi tiež často stávalo že mi po sexe prislo na zvracanie..ak to mám správne odsledovane tak častejšie boli také pocity keď sa partner spravil do mna (do pošvy☝️) 😳
@fantalata mna napadla zas taka vec.. ze ci mas doma tlakomer a ci si si skusila zmerat tlak... mne tak prislo asi dva razy velmi zle, nezvracala som sice, ale mala som k tomu blizko . myslela som ze zaroven odpadnem.. a tlak som mala vtedy na to, ze som nizkotlakova velmi vysoky ....
Súhlasím so
@zafir01 . Hneď ti zvalovať na psychiku netreba.
tak, evidentne ti je z neho na tycku🙂
a ine: asi pri tom zadrziavas na dlhsiu dobu dych a nedokyslicuje sa mozog, alebo nejako blbo nepravidelne dychas, klesa tlak a preto ti zostane spatne
Fú, podľa mňa to budeš mať len zakomplexované v hlave. Isto máš nejaký blok, ktorý toto spôsobuje. Mala by si zájsť k psychológovi. Podľa mňa ti len ten bude vedieť pomôcť☹
Tie komenty čo čítam och :( skôr si myslím že ti tlak stúpa rýchlo hore a príde ti zle.... Skúste si naberať tlak... Aj mne zvykne prísť zle keď mi stúpa...mám kolisavy občas :/
@fantalata asi máš nejaký psychický problém. Skús si sex viac prežívať, užívať si ho a nerozmýšľať nad tým.