Neustále sa opakujúce genitálne bradavice

29. júl 2024

Ahojte zienky. Poprosim aby sa vyjadrili iba tie, čo majú osobnú skúsenosť s genitalnymi bradavicami a ich neustálym opakovaním. Už asi rok sa s nimi trapim, bola som 2x na laser, s gynekológom to samozrejme riešim stále, pokazde len predpise Aldaru a posle preč. Už som mu x krát hovorila že mi ten krem nepomaha, no on má presviedča že toto je najsilnejšie čo mi môže predpísať. Cyto a všetky vysetrenia mám v poriadku, to iste partner. Laser som si hradila sama, neskutočne peniaze za to pýtajú, keďže to robia iba na súkromných klinikách v mojom okoli. Bola som aj u kožného, ten mi povedal že to mám riešiť s gynekológom a poslal má preč. Nehovoriac o tom že som na termín k nemu čakala pól roka. Už neviem čo s tým, skúšala som asi všetko volnopredajne, prečítala som tu aj diskusie, všetko čo sa tam odporúčalo mam vyskúšané. To ako mám teraz dávať na laser každý mesiac 300€? Prosím poraďte mi.

kataka10
29. júl 2024

Mne pomohla homeopatia naordinovana presne na mna. Bola som v Medante u dr. Novakovej. Tiez sa mi to opakovalo, natierala som Adarou, ale az po nasadeni homeopatik, to uplne zmizlo a uz sa to pol roka nevratilo.

falbala132
29. júl 2024

ja som vyskusala uz asi vsetko na trhu. a teda, Aldara zabrala iba na take stopkovite, mala som aj 2 take skor rozlahle, na jednu zabral Kolodium forte a s tou poslednou som sa trapila 3/4 roka, bola som aj na dusik, to tiez nepomohlo, a nakoniec mi kozna predpisala podofilin, ten konecne zabral. gynekolog mi povedal, ze niektore tie kondylomy maju hlboke korienky, na tie musis ist radikalne a zabit ich az akoby v podkoží. lebo povrch mozes odpalit, ale ked nechas korienok, vzdy narastu spat.

autor
29. júl 2024

@kataka10 ahoj môžeš mi prosím napisat o tom viac? Koľko tá to vyšlo?

autor
29. júl 2024

@falbala132 ja som skúšala aj koloidum forte, tiež tu z rad zienok čo pisali pod takýto príspevok, ale neskutočne to palilo, stále som to natierala a vždy ako keby zišla vrchná vrstva ale ten “kopček” tam stále ostal a keď som prestala natierať s tým, tak znova narástla. Ach ja už naozaj neviem co vyskúšať, ten laser je super ale zas sa mi to objaví vždy a rozmnoži veľmi rýchlo. Ani sa neholim, ak idem k lekárovi tak oholím opartrne aby som neprešla cez tie bradavicky, veľmi si dávam pozor. Nechápem už čo ďalej robiť, som z toho úplne hotova.

falbala132
29. júl 2024

aj ten podofilin si skusala? to nepali ani nic, len sa to zrazu zacne zmensovat, az zmizne.

falbala132
29. júl 2024

a este k homeopatii, ja som skusala na to nejake homeopatikum od Boiron, ani s tym nehlo.

autor
29. júl 2024

@falbala132 nie, neskusala som podofilin, tipujem že je to na predpis, mne gynekolog stále predpisuje aldaru, už asi piate balenie som vybrala.

autor
29. júl 2024

@falbala132 o tej homeopatii som tiež už čítala niekde, že to pomáha ako komu. No ale nekresťanské peniaze sa vraj za to platia, preto chcem vedieť viac o tom

falbala132
29. júl 2024

ako som napisala, Aldara na tie s hlbokymi korienkami nefunguje, iba dusik alebo podofilin. tiez si neviem celkom predstavit ako moze homeopatia znicit korienky, ale budis, kludne vyskusaj..

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
autor
29. júl 2024

@falbala132 ešte raz píšem, lebo mi nezobralo celu odpoved. Na dusík som počula že nezaberie každému, preto som išla na laser. Ale keď to má človek opakovať stále, tak to aby som si zachvilu na to pôžičku zobrala. Tebe ten podofilin predpísala vyslovene kozna lekárka? Mna na koznom poslali preč že to je prípad pre gynekológa, nie pre nich.

falbala132
29. júl 2024

Áno, kozna, po tom čo mi nezabral dusík (resp. u mňa bol problem skôr ten že kozna sa mi nikdy akoby nevedela trafit a rozleptala mi skôr zdravú kožu okolo), som si vyslovene od nej ten podofilin vypýtala a predpísala mi ho. Rozrobia ti to v lekárni a nedopláca sa nič. Mala som 5% v liehu.

autor
29. júl 2024

@falbala132 predpise mi to aj gynekolog? Mne povedal že aldara je najsilnejšia na tieto problémy. Fakt aby som stále len menila lekarov, lebo ja mám ja takýchto šťastie…

falbala132
29. júl 2024

Možno aj áno, skús si zavolať.

autor
29. júl 2024

@falbala132 pôjdem tam osobne, rovno sa na to opýtam, musim si ofotit ten názov, prosím tá a to je roztok alebo nejaká mast? Neboli to pri aplikácii?

falbala132
29. júl 2024

Roztok, taká vodička, aj nemáš vôbec pocit že to niečo robí a zrazu o 2 dni to pomaly začne miznúť

stanulienkat
29. júl 2024

Sice neviem poradit, ale je to zrejme virusove. Partner sa lieci? Nemoze to on prenasat, podobne ako pri mykoze?
Homeo by som neriesila vobec. To su lentilky.

falbala132
29. júl 2024

@stanulienkat pôvod je virusovy, a vírus uz ostáva v tele navždy, no nie vždy je aktívny. Ja som ho napríklad už nemala aktívny a kondylomy tam stále boli práve z dôvodu ktorý opisujem, že som sa nedokázala zbaviť korienkov.

autor
29. júl 2024

@stanulienkat partner má všetko ok, nespime spolu už veľmi dlho, ked som mala chvíľu pokoj, tak sme mali styk a potom sa to po krátkej chvíli zas začalo opakovať…

autor
29. júl 2024

@falbala132 mne žiadny vírus ani nezistili. Ako zistim z čoho to potom mam?

kp7333
29. júl 2024

S tymto nemam skusenost, ale dcera mala na nohe bradavice a prestali sa jej mnozit potom ako sme nasadili Imunoglukan. Skus posilnit imunitu a popri tom ich likvidovat.

falbala132
29. júl 2024

Akože robili ti na ten typ HPV a nevyšiel? To je divne, veď kondylomy sú iba z toho

autor
29. júl 2024

@falbala132 nie nevyšiel mi pozitívny

falbala132
29. júl 2024

Pockaj, teraz rozmýšľam že asi iba netrafili iba tu aktívnu fázu. A už sa ti to robí ako mne iba kvôli tým korienkom.

autor
29. júl 2024

@falbala132 no každopádne budúci týždeň sa tam chystám, poviem mu nech mi láskavo predpise tu vodičku čo si spomenula a som zvedava či to pomoze.

kataka10
30. júl 2024

Ceny za vysetrenia najdes v sekcii Cennik. Platila som iba za vysetrenia. Za lieky som neplatila.
https://www.medante.sk/homeopatia/

luczach
30. júl 2024

Vypytaj sa na zakrok v celkovej anesteze. Znie to strasidelne, ale kondylomov sa zbavis len tak. Ten zakrok trva 2 minuty. Ulavi sa Ti a je bezbolestny. Po tom si kup hlivu ustricovitu v tabletkach, najlesie balenie 180 tabliet a uzivaj 2 tablety denne po 3 mesiace. Potom 3 mesiace pauza a zas nasad 3mesacnu kuru. Hliva Ti posilni imunitu tak,aby sa Ti ta haved uz nevratila.

autor
30. júl 2024

@luczach no ja strašne zle znasam celkovú anestezu, čiže toto u mna nehrozí… a kvôli 2 minútovemu zákroku sa nebudem dávať uspavat. Nemám to až tak veľké, mám naozaj malé v začiatočnom štádiu, nemám to rozrastene, tam kde mi to už odstránili celé tak tam sa to neobjavuje. Len kde mám istotu že sa mi to nevráti po takomto zákroku?

luczach
30. júl 2024

Musis posilnit imunitu a bude to OK. Tento zakrok je najucinnejsi. Mam kamaratku,ktorej pomohlo len to,bolo to pred 13 rokmi. Nasadila hlivu a je OK. Viem si predstavit, ze to je nocna mora kazdej zeny. Ale myslim,ze ti gynekologovia na ten zakrok,akoby uz ani nechceli posielat,lebo je bezplatny a ucinny. Radsej z pacientiek tahaju peniaze na lejzre a vseliake maste,ktore ani nepomahaju.

falbala132
30. júl 2024

@luczach lenze ona uz v sebe ten virus evidentne nema, posilnenie imunity by mozno na to malo vplyv keby jej rastli nove, jej iba vznikaju nanovo tam, kde ich uz raz odstranila - prave kvoli tomu neznicenemu korienku. dobra imunita korienok neznici. a evidentne ju dobru ma.