Neustále pálenie v pošve

kajkag
30. aug 2021

Ahojte, som skoro v 23tyzdni tehotenstva. Od začiatku mám neustále palenie v pošve, môj gynekológ mi robil už veľa krát stery s vždy všetko vyšlo negatívne. Žiadna potvrdená mykoza, streptokok, chlamydie....18.8 som bola na poradni a dal mi opäť Macmiror na vkladanie( preventívne) posledné 3- 4 týždne bol celkom kľud a včera ma to zase chytilo to stipanie v pošve. Večer som si vložila tabletku do pošvy a stále ma pali 😣 ja som z toho nešťastná...mám zase ísť ku gynekologovi? Aj keď mám ten Macmiror, dokonca mám aj krem Macmiror..😐

dominika126
30. aug 2021

@kajkag mám rovnaký problém,ale teda už pred tehotenstvom. Stále svrbenie,pálenie, vždy všetko v poriadku, negatívne. Nakoniec zaver znie laktobaciloza. Správa sa to ako mykoza, ale ta to nie je. Mali by pomáhať vyplachy sodou bikarbonou. Lenže som tehotná,takže mi to dr.neodporucala. uvidíme,ci sa niečo zmení po pôrode. 😒

kajkag
autor
30. aug 2021

@dominika126 je to fakt nepríjemné...strašne sa bojím o bábätko

luci_ba
30. aug 2021

@kajkag úpravu stravy si neskúšala? Napriklad vysadit cukor, pečivo, mlieko? Aj ked ja vzdy radsej verim tomu čo mi lekar povie, teda ak si mala stery negativne, asi ti nic z tohto nevadi, ale len mi to tak napadlo.

kajkag
autor
30. aug 2021

@luci_ba skúšala som, moc nepomohlo..😏

ctrl
30. aug 2021

@kajkag môže to byt aj z hormonálnej nerovnováhy teraz teraz v tehotenstve . Možno by ti pomohli prípravky z kys. hyaluronovou . Len neviem ktoré sa môžu pri tehotenstve ale dá sa to zistiť a skús sa poradiť na tejto stránke , ak zadáš otázku dostaneš aj v ten deň odpoved. https://www.gynimun.sk/poradna/

ctrl
30. aug 2021

@kajkag momentalne sa dá ešte aj teraz napísať

kajkag
autor
30. aug 2021

@ctrl ďakujem, idem im napísať 😉

matildam
30. aug 2021

Enterokoky možno?.... Je to horm. nerovnováha, v tehotenstve Macmiror ani mne na 2x nezabral, nakoniec to vyriešili penicilínové čípky a mala som pokoj. Vyrobili ich v lekárni na predpis od gynekológa. Skúste sa opýtať.

sunshine_18
30. aug 2021

A nemoze to byť podráždenosť práve na ten macmiror? Alebo roaci prášok.. Je toho veľa

ctrl
31. aug 2021

@kajkag písala si do poradne? Čo poradil

kajkag
autor
31. aug 2021

@ctrl aby som si kúpila Gynimum rapid....

ctrl
2. sep 2021

@kajkag pomohol ?to je novinka ja od nich používa gynimun intim asim veľmi spokojná

kajkag
autor
2. sep 2021

@ctrl už je to omnoho lepšie