Ahojte, som skoro v 23tyzdni tehotenstva. Od začiatku mám neustále palenie v pošve, môj gynekológ mi robil už veľa krát stery s vždy všetko vyšlo negatívne. Žiadna potvrdená mykoza, streptokok, chlamydie....18.8 som bola na poradni a dal mi opäť Macmiror na vkladanie( preventívne) posledné 3- 4 týždne bol celkom kľud a včera ma to zase chytilo to stipanie v pošve. Večer som si vložila tabletku do pošvy a stále ma pali 😣 ja som z toho nešťastná...mám zase ísť ku gynekologovi? Aj keď mám ten Macmiror, dokonca mám aj krem Macmiror..😐
@dominika126 je to fakt nepríjemné...strašne sa bojím o bábätko
@kajkag môže to byt aj z hormonálnej nerovnováhy teraz teraz v tehotenstve . Možno by ti pomohli prípravky z kys. hyaluronovou . Len neviem ktoré sa môžu pri tehotenstve ale dá sa to zistiť a skús sa poradiť na tejto stránke , ak zadáš otázku dostaneš aj v ten deň odpoved. https://www.gynimun.sk/poradna/
Enterokoky možno?.... Je to horm. nerovnováha, v tehotenstve Macmiror ani mne na 2x nezabral, nakoniec to vyriešili penicilínové čípky a mala som pokoj. Vyrobili ich v lekárni na predpis od gynekológa. Skúste sa opýtať.
A nemoze to byť podráždenosť práve na ten macmiror? Alebo roaci prášok.. Je toho veľa
@kajkag mám rovnaký problém,ale teda už pred tehotenstvom. Stále svrbenie,pálenie, vždy všetko v poriadku, negatívne. Nakoniec zaver znie laktobaciloza. Správa sa to ako mykoza, ale ta to nie je. Mali by pomáhať vyplachy sodou bikarbonou. Lenže som tehotná,takže mi to dr.neodporucala. uvidíme,ci sa niečo zmení po pôrode. 😒