Neustále nutkanie na mocenie bez bolesti - čo to môže byť?

modrykoniicek
3. okt 2019

Ahojte.Už neviem čo mám robiť.3 týždeň vždy po toalete mám nutkanie ísť znovu.Celý deň dookola... stupňuje sa to.Nie je to ako pri zápale.Nič ma nebolí neštípe dokonca vycikám aj dostatok moču nie len 2 kvapky.Pri zápale ma to rezalo a aj ma strašne pichalo v podbrušku.Mám skúsenosť aj so zápalom aj s obličkovým záchvatom... ale toto naozaj nebolí.Moč je čistý je ho veľa.Pijem pomerne málo.Čo sa mohlo zmeniť alebo čo to môže byť 🙂 Poraďte prosím.

monca0021
4. okt 2019

Niesi tehu? 😀

martinsimona
4. okt 2019

@modrykoniicek ahoj, môžeš mať baktériu. Ja som si to tým prešla. Kým som sa vyliečila aj tri mesiace to trvalo. Pretože museli trafiť presne ATB. Skus ísť na urologiu. Vezmú ti moč, spravia rozbor. Klidne to môže byť baktéria e-coli alebo enteroccocus. Ale choď čím skôr, neodkladaj to lebo sa len zbytočne trapis

modrykoniicek
autor
4. okt 2019

@martinsimona Zájdem 🙂

modrykoniicek
autor
4. okt 2019

@monca0021 Beriem HAk ale pre istotu som testla.Negatívne 🙂

rainbow82
4. okt 2019

Cukrovka

modrykoniicek
autor
4. okt 2019

@rainbow82 No to by som tiež zvážila či ju nemám v nejakom počiatočnom stádiu.Býva mi ráno zle od 18.

rainbow82
4. okt 2019

@modrykoniicek treba ísť ráno k dr na lačno a dať si zmerať cukor a vziať krv a doniest moc.Take základné vyšetrenie treba

modrykoniicek
autor
4. okt 2019

@rainbow82 Najprv zajtra musím zmeniť lekárku.Mala som to aj pôvodne v pláne a potom to s ňou prekonzultujem.

modrykoniicek
autor
4. okt 2019

Dievčatá nemôže to byť aj tým, že teraz by som mala dostať MS počas 7 dní? Ešte sa mi to síce nestalo ale tak možné je všetko.

rainbow82
4. okt 2019

@modrykoniicek zajtra je sobota 😂,asi v pondelok si myslela

modrykoniicek
autor
4. okt 2019

@rainbow82 Myslela som v piatok 😂 ale hej došlo mi, že je to dnes teraz večer... už som dlho v práci 😂
No nič plánovala som dnešok na zajtra 😂😂😂😂