Ahojte,
Asi tak od polky januára bojujem s mocovo- ženskými zápalmi, zapálili sa jedno hneď na to druhé a zas dookola.
Moja obvodná mi prepísala Uroril a po jeho dobrati mám užívať tri mesiace urovaxom. Výsledky moču boli pred cca 2 týždňami ok. Minulý týždeň som dobrala lieky od gynekologicky, pretože mi našla E.coli, v piatok som bola u nej na kontrolu, povedala, že je všetko ok, ale ja mám stále dole nepríjemné pocity, aj po močení a sem tam aj pichnutie.
Ja už som zúfalá neviem čo robiť, prosím vás nemali ste niekto niečo podobné, ako ste to riešili? Lebo ja mám pocit, že si ma doktorky obe len posúvajú.
Ďakujem za odpovede.
Ako sa ti to začína? Svrbenie pri močovej rúre? Alebo máš aj nejaký povlak?
@lenusa20 toto mi vyšlo negativne
@mirkava skôr ako keby sa mi stále chce močiť
Nutkanie na močenie to sa skôr zdá ze niečo s močom a potom ti to prejde aj na pohlavné. Treba asi na urologiu skočiť. Vyšetriť močenie cievkovanim.
Asi pred 5 rokmi som mala zapal taky ,ze som musela chodit s katetrom.
Doteraz ked sa trosinku ochladi, zafuka vietor, mam viac sexu alebo som v studensej vode sa to vrati. Zhruba tak 20x do roka'. Nemala som to ale preliecene antibiotikami, kedze ich brat nesmiem.
Podotykam, ze mam 27 a s mocenim to mam niekedy ako starsi muz.
Mam pocit, te toto ked zena raz chyti uz to ostane.
Drzim palce
@walentina7 áno jednu denne
Ja ,ked som to mala dlho predho,dala som si do lavora teplej ,nie vrelej ,ani vlaznej proste teplej 5 kv tea trill olej dostat v lekarni na volno,a Lyzicu jedleho panenskeho oleja .premiesat a sedacie kupele 15 az 20 min.Vzdy preslo .ale rovno do postele, ked sa ta voda ochladzjuje prilievat,tak,aby bola tepla, tych 15, 20 min .kazdy 4 ty den ,Uz na 2X by to malo zmiznut.s olejom opatrne, lebo velmi vysusuje,.zas aby si sa prilis od spodku nevysusia ,ale ,aby mocovopohlavne organy boli vlacne,ak ti to prejde aj na 1x dalej nepokracuj
@walentina7 prečo?
@walentina7 no ja som sa rozhodla, že mením gynekologicku lebo po dobrati liekov od nej žiadna úľava a ani ma nepozrela, takže čakám do ďalšieho mesiaca kým ma vezme nová a uvidím čo bude
Ahoj ako si dopadla co to nakoniec bolo dakujsm
@sofia1410 no nakoniec mi vyšlo všetko negatívne aj na urológii aj na gynekolkogii, gynekologička mi dala na tri mesiace gynophilus a chodím na imunológiu
Ahoj, pocitujes zlepsenie uz? Robili ti na urologii aj sono mechura a obliciek?
@janababana áno robil mi sono
A nakoniec to vôbec nebolo urologicke ale gynekologicke
Prosim Ta a co Ti bolo? Lebo ja to mam ako cez kopirak co pises. Dakujem
@janababana no mne sa zistilo že mi to spôsobuje teliesko, aj keď som už mala jedno a to mi nespôsobovalo žiadne problémy, druhé muselo ísť von
@janababana plus stále chodím na imunológiu
Ureplazma môže toto spôsobovať.