Neúplná erekcia

8. jan 2024

Dobrý deň. Mám nového partnera, randili sme 3 mesiace a následne spolu začali intimne žiť. Mám vsak pocit že nemá úplnú erekciu.. pri nej totiž nie je plne tvrdý, niekedy mame problém vložiť ho dnu lebo je ako gumený.. navyše počas erekcie penis nemá to typické postavenie dohora ale ostáva akoby padavy - len sa zväčšuje.
Pár partnerov som mala ale toto som nikdy nevidela.. preto neviem, či to je normálne ? Treba sa s tým zaoberať? Nechcem ho posielať k lekárovi pokial to tak niektorí muži majú

drake122
8. jan 2024

No tak k odborníkovi ho posielať treba ak má erektilnú dysfunkciu stále s každou ženou. Ak to má stále takto len s tebou, tak teba treba vymeniť.

chodec15
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
nikpa
8. jan 2024

Mala som takého partnera ale bol straší od mojich ostatných ale zase nie starý. Prikladala som to tomu, každopádne pri styku nám to nijako extra neprekážalo. Áno, to vniknutie bolo trochu komplikovanejsie keďže nebol úplne tvrdý ale inak s tým nebol problém. Ale keby mi to vadilo, asi by som to časom s nim riešila. Keď nie, nechaj to tak.

rebrambora
8. jan 2024

Ved sa s nim otvorene porozpravaj.
Ja som mal sex. partnerov viac nez dost a toto som nezazila.

anna777115
8. jan 2024

Určite to nie je normálne, zrejme sa jedná o efektívnu disfunkciu. Ak , je to reálny problém a nie len občasné zlyhanie, bude sa to len zhoršovať, až k samotnému styku vôbec nebude možné prísť. Treba, to riešiť, najprv rozhovorom a ak sa nejedná, iba o psychické zlyhanie, tak, určite riešiť urológa, nakoľko sa môže jednať, aj o vážny zdravotný problém, až diagnózu.

anna777115
8. jan 2024

Oprava, *erektivnu, malo byť.

veronka1996
8. jan 2024

To je mierna erektílna dysfunkcia. Môj bývalý partner mal taký problém, lekár mu predpísal liek na to (nie Viagru, ale niečo na ten spôsob od iného výrobcu) a potom mu stál úplne dokonale.

pralinka25
8. jan 2024

je to uz urcita disfunkcia. pricin moze byt vela ale asi ste spolu dost kratko na to aby si ho posielala k lekarovi ty. mozno otvoreny rozhovor. otazne je ci to vobec niekedy v zivote mal inak. zalezi kolko ma rokov. ale teda toto je taka debata ze nie kazdy chlap ju ustoji v kratkom vztahu.

autor
8. jan 2024

@pralinka25 má 28.. čiže mi príde že je na taký problém mladý. A ano, rozhovor som esye neotvorila keďže je to čerstvé a nechcela som prip. Psychickú situáciu zhoršiť.
Len je to take.. cítim ho aj slabo keďže nie je tvrdý a taktiež sa visc raz vyšmykne zo mna.. no je to
Ťažko a veľmi sa chcem
O tom porozprávať, len mám dojem že je ešte skoro

pralinka25
8. jan 2024

no to je veru este mlady. mozno ma tento problem odjakziva a mozno je v tom zdravotny problem. nadvaha, kardiovaskularne problemy, fajcenie , lieky ...
tiez by bolo zaujimave vediet ako to je s nim rano. ranna erekcia napovie dost. skuste to niekedy hned rano.
ja si tiez neviem predstavit tento rozhovor v cerstvom vztahu. pre chlapov je to velmi citlive. ktovie ci on chape ze ma problem.

hefo
8. jan 2024

No, v 28 je na takéto niečo dosť skoro, ja som už párkrát podobné zažil, z čoho podozrievam: obezitu, lieky na vysoký krvný tlak, častú masturbáciu. Ale mám viac než 28...

autor
8. jan 2024

@pralinka25 nooo.. fajčil 10 rokov takže je to možné.. čerstvo si odvykol ( 3 mesiace nefajčí kvôli mne 😅 )

Tiež je tu taký další fakt ktorý už rieši u lekára. Pri erekcii mu nezíde predkožka. Má ju teda úplne hore.. ak je v normálnom stave, samozrejme zíde.. urolog to vraj neriešil doteraz lebo vždy keď bol sexuálne aktívny sa koža rozhýbala ale poprosila som jo aby zmenil lekára.
Uvažovala som, či ten tlak predkožky nemôže brániť celkovej erekcii ?

@hefo masturnovat vraj nemasturbuje. Ak tak výnimočne, pornografii sa vyhýba z morálneho hľadiska. samocejme pravdu nezistim ale zatiaľ tolko viem

pralinka25
8. jan 2024

ta predkozka mu nemusi zist uplne ked nedosiahne plnej tvrdosti a velkosti. nemusi to byt dovod. kazdopadne urologa by potreboval urcite a aj preventivku u obvodneho - zmerat cholesterol tlak, mozno nejaky hormonalny profil. ak teda pises ze nemasturbuje nonstop

autor
8. jan 2024

@pralinka25 no práve tá predkožka je strašne úzka.. ona ostáva na žaludi a vyslovene pôsobí dojmom, že je mu tam malá.. preto som uvažovala či ten tlak kože nemôže spôsobiť komplikácie v plnej erekcii?

pralinka25
8. jan 2024

mal predtym sex? nebolelo ho to? no kazdopadne nech s tym ide k urologovi a idealne nech povie aj o ostatnych veciach

mamina7070
8. jan 2024

kludne moze mat fimozu a bude musiet podstupit obriezku nech ide k urologovi

autor
8. jan 2024

Ano poprosila som ho nech urologa zmení.. takto sa to nedá :/

drcol
14. mar 2024

@veronka1996 ahoj a čo konkrétne mu predpísal ? Dakujem za odpoved

veronka1996
14. mar 2024

@drcol Levitra

fido69
14. mar 2024

Vyriešili ste problém? Mäkký/ovisnutý úd v 28 rokoch je chorobný problém. Treba ho riešiť u lekára, pretože to nie je normálny stav.

drcol
16. mar 2024

@veronka1996 dakujem … a čo konkrétne bol problém u vás ? A berie sa to každý den alebo ako je dávkovanie?

veronka1996
16. mar 2024

@drcol Problém bol zrejme psychický. Bral to určitý čas, nie pravidelne, len pred pohlavným stykom a pomáhalo to výrazne. Potom to šlo aj bez liekov, takže už nebol dôvod to užívať naďalej.

drcol
16. mar 2024

@veronka1996 tak to je super že sa to vyriešilo🙂 mal z toho nejaké vedľajšie účinky ?

autor
19. mar 2024

@fido69 vztah som ukončila, aj kvôli iným problémom.. aj kvôli odmietaniu riešenia tohto

fido69
19. mar 2024

Chápem. Rozprávať o takomto probléme pre muža nie je jednoduché ani pred lekárom, ale odmietanie riešiť takýto problém nie je riešenie. Môže odhaliť omnoho závažnejšiu príčinu (tlak, srdce, cievy...)

anunna
4. aug 2024

@veronka1996 Ale veď tento liek nie na Slovenských lekárňach dostupný. V akéj lekárni ste ho vyberali dakujem za Odpoved