Zeny neviem co mam robit, strasne krce mam, v sobotu som mala potratovu tabletku, vcera ma uz nebolelo nic iba som krvacala oekne, ale teraz mam neskutocne krce, hlavne pri vajecniku. Je to normane ci nie? Dr mi nedviha
Choď do nemocnice.
urcite by som sla k Dr. resp.pohotovost/nemocnica
@januska12323
@lucia7933 fu, zeny, vysla zo mna bordova husta krv s par malymi zrazeninami. Je to ovel alepsie uz. Ked sa to zopakuje, pojdem
Off topic, ale na Slovensku už predpisujú potratove tabletky?
tiez zo mna vselico vychadzalo....no nic prijemne viem...ale musi to ist von....mne sa to spustilo same bez tabletky/liekov...cize prirodzene..u mna tie bolesti neboli az take strasne alebo to bolo tym ze embryo bolo malinke len 6-7tt
@pribinak Som v zahranici, ale v Ruzinove uz davaju, ano.
@lucia7933 a po potrate si mala este nejake krce/bolesti do tyzdna?
Na kontrolu máš ísť kedy?
uz presne nepamatam...ale po potrate to bolo tyzden cca ako pri klasickej MS take ako ked konci take jemne pobolievanie,..v pohode som to vsak vydrzala bez liekov
@januska12323 pozajtra rano, ale ked sa to zopakuje, resp zhorsi, pojdem na urgent. Zabral podla mna aj ten flector, a bolo lepsie, ked som nelezala/nesedela ale prechadzala sa.
@lucia7933 mne teraz tie vajecniky bolia, a aj krce som mala okolo nich
Mne ostalo dosť toho v maternici po kyrete. Dostala som 2 injekcie na dočistenie. Asi po 2-3 dňoch mi začali normálne silné kŕče a vychádzali tie veľké zvyšky. Bolo to ako normálne konrakcie, zalial ma pot studený a musela som predýchavať opretá o niečo. Keď všetko vyšlo už bolo dobre.
@zojanka ano, akurat mi pred par minutami vysiel vacsi kusok, podla mna preto ma to tak bolelo. Teraz je to dobre. Zatial.
Ja som dnes ráno dostala tiež tabletky na potrat, ale akosi mi nefungujú. Okrem občasných kŕčov nemám nič, zajtra budem musieť ísť po ďalšie tbl do nemocnice. Netušíte prečo mi nezabrali? Dr.tvrdila, ze za 2h zacnem krvácať a veru nič sa od rána nedeje ☹
@nairobi aku davku si dostala?
@nairobi mne dali 4 zo spodu, a o 8 hodin dalsie 2. Do 3 hodin som dostala krce a zacala som krvacat, bolesti stupnovali, a po cca 7 hodinach som uz mala normalne kontrakcie, kde mi vyslo vsetko. 😪 Boli to brutalne bolesti. Aspon pre mna....
1 a 1/2 misoprostol orálne a vraj sa vycistim do 6h a zial nic sa nedeje,,, občas mam bolesti podbruška ktoré su v pohode, ale nič viac... zajtra to teda musím opakovať smer nemocnica
@nairobi hej, mozno je to mensia davka. Skus to este rozchodit, resp daj si teolejsiu sprchu na podbrusko
Dala som si aj flector prasok ale nic