Ahojte, už vyše týždňa mam problemy. Dva dnu po análnom sexe - Začalo to ako nevinné svrbenie zadečku. Po dvoch dňoch svrbenia som začínala cítiť bolesť pri vyprázdňovaní. Každý jeden deň sa to zhoršuje a zhoršuje. Neustále ma bolí anál, neviem si ani pohodlne sadnúť tak aby ma to nebolelo. Bolesť je pri chôdzi, sedení, ležani. Bojím sa chodit na WC - neskutočne ma to reže a pálil ako keby kakam črepiny. Neviem čo už mam robit, neskutočne bolesti stale. Čítala som si niečo o natrhnutom analu. Mažem si to faktu mastičkou a ďalšími dvomi čo mi poradili v lekárni. Raz som sa okupala v dubovej kôre. Pijem psylium a lieky na zmäkčenie stolice. Davam si pozor na stravu. Týžden prešiel a nič nepomaha. Už neviem čo mam robiť. Ist na pohotovost ? Proktolog ma objednal az o tri tyzdne. Dakujem
Hemoroid to nemoze byt? Nech ti ten kanec omrkne otvor... Ak ne*eres krv tak nepanikar
Hrozne, co vsetko su zeny ochotne podstupit pre blaho nejakeho chuja
Ja som to mala po porode, a dufam, ze uz to nikdy nezazijem😩 radsej rodit ako toto..
Pomohol mi Hemostop a aj to asi po 2tyzdnoch..
zajtra chir. amb. s vym. lístkom od obv.dr.
Je divne, ze ta objednal až o 3 tyzdne, keď popisuje takéto stavy. Ja by som skúsila pohotovosť - chirurgia. Nabudúce s partnerom skúste iný otvor.