Ahojte, prosim Vás žienky odkedy som vstala ma strasne ale fakt neuprosne boli ľavý vaječník. V stoji, v sede, už neviem ako sa mám dať. Nezbral algifen ani nospa. Podla kalendára mám ovuláciu a áno zvykla som mať bolesti ale nie takéto. Normalne mam strpnutu lavu nohu od bolesti, je to bodava štiplavá bolesť. Neviem ist momentalne k lekarovi lebo som v praci po PNke nemozem odisť. Prosím žienky čo to moze byt? mate niektora az takto bolestivu ovulaciu? popripade som čitala niečo o uhniezďovaní ale to je nemožné ze od pol 7 ma to nonstop bolí, to asi nebude ono.. však? Prosím o radu čo to može byt a či ste to niektora zazila. Dakujem :*
@gizel to nie je ze citlivý, ale vyslovene silná bolest, pulzujúca vystrelujúca
@snazilka_bio_mamka kamaratka mala tento problem a tiez som to bagatelizovala, a predstav si, ze jej nasli cystu o velkosti 4cm na vajecniku. Uz ju je vidit aj na UTZ. Ma podobne bolesti ako ty a citi to napriklad ked dlhsie chodi alebo nieco nosi. Okamzite jej s tym nerobili nic, ide chodit na kontroly s tym, ze keby sa to zvacsovalo, tak laparoskopicky odstranit. Ci nemas to iste 🤔
@kittykat22 ja som bola nedavno na kontrole a nic som tam nemala. asi 2 m dozadu.. ja nechapem z coho tolká bolesť. Ak ma to neprejde zajtra naklusam na gyndu. Tiez ma napadla tá cysta...
@snazilka_bio_mamka urcite chod. Co ine. Ono ked ti nic nie je, a nehlada sa problem, ta sa moze aj nieco prehliadnut. Hladat nasilu problem asi ziadny doktor nebude.
@snazilka_bio_mamka ak je to až taka bolesť ze ta to obmedzuje v normalnom živote, ovulka to podla mna nebude.. hlavne ked vies ako to zvyknes citit. Radšejby som šla k Dr. na tvojom mieste
Ja neviem ale mna pichal az ked tam cysta bola uz cca 7cm . To uz bolo tyzden a pol pred operaciou, ist ihned na gyndu. Ako hovori moj onkogynekolog, vajecniky nemaju co takto boliet len skrz ovulaciu. Trosku ano, ale nie ze mas krce a pod
išla som cez obednu prestavku ku gynekologovi. Ovulaciu mam na pravej strane, tam je vsetko v poriadku, maternica ok, lavy vaječník ok ale pri lavom vaječníku mam v priemere 5 cm úkaz co nevedel vysvetliť. Mala som zaludočne problemy posledne 3 dni aj s horučkou, strasne ma bolelo brucho. uz dnes to bolo ok a teraz ma začal zas ten vaječník bolieť, teda podla vsetkeho nie vaječník ma bolí ale nieco iné. Zobrali mi krv, zajtra o 11 budu vysledky strasne som vyplašená.
@snazilka_bio_mamka držíme palce nech je to všetko ok 🙏
@snazilka_bio_mamka ahoj, prosím ťa, ako ti to dopadlo?
@snazilka_bio_mamka tiež už dlhšie mávam citlivý ľavý vajecnik ale cítim skôr tlak začne od ovulácie a končí približne menštruáciou....no nieje to asi až také ako tvoje bolesti ..mne pomáhajú zenske čaje takže pocitam s tým že to asi nič vážne nieje