Nikdy som nedosiahla vaginálny orgamus, nikdy pri žiadnom partnerovi pri žiadnej polohe... Partner ma musel vzdy uspokojiť orálne alebo rukou..Mam dlhodobého priateľa tomu to nevadí ale mne to po xy rokoch sexuálne aktívneho života pride ľúto ze som to nikdy nedokázala
Skús si vyskočiť na neho zajazdiť si a jak sa budeš pohybovať nech ti s palcom robí na klitorise a uvidis ako rýchlo sa urobis aleno nech ťa dobre vylize a pocas lizania robí aj rukou hneď budeš mať mokrý orgazmus.. sorry za zle vyjadrenie ale na toto sa inak neda (skús a daj vediet)
@natalia1997 sorry ale to nie je vaginálny orgazmus
Autorka: len veľmi malé % žien ho dokáže skutočne dosiahnuť a to ešte musia nájsť partnera "ktorý vie ako na to "
Treba si sucasne prstami drazdit klitoris a mas o vyvrcholenie s partnerom v polohe postarane. Sice sa v masturbacia v niektorych kruhoch odsudzuje, ale pre zenu je to sposob, akym moze zistit, ako prist k orgazmu. Takze odporucam, skusit to na sebe, zistit co ti vyhovuje a potom to zakomponovat do roznych poloh s partnerom.
Ahoj, mám to rovnako. Som v 13 ročnom vzťahu. Občas nad tým uvažujem, aj sa o tom s manželom rozprávame, ale nepodarilo sa. Orgazmus mávam takmer vždy, ale klitorálny. A ten mávam dobrý, takže až tak neriešim.
vibratorom jedine
@hazelgracegus 99% zien ho nema. Ale to neznamena, ze nemozu mat orgazmus pri penetracii. Na to som dala navod.
Detto, som s muzom 20 rokov a podarilo sa mi to mozno trikrat a to az po porode, hoci som rodila cisarskym nieco sa proste zmenilo a podarilo sa a aj dost mokre orgazmy mam. Ale nejako ma to nestve ze niesu tie vaginalne orgazmy.
Ani ja som nikdy nemala vaginalny
Presne tak, iba 30% žien máva vaginálny orgazmus, takže nie si tým výnimočná, ani ta to nemá mrzieť. Teš sa z toho ze máš ten klitoralny a hlavne - sex nie je iba o orgazme, snáď si užívaš celý ako je, aj rozmaznavanie partnera.
nepomohlo by vyhodiť si to z hlavy? Možno sa na to príliš sústredíš a neuvoľníš sa dostatočne
@mytoyou nemusí nájsť partnera, stačí keď partner počúva partnerkyne predstavy a prídu na to spolu s partnerkou. Moj manžel je môj prvý a ja som tak isto jeho prvá a po urcitom čase aktívneho sexuálneho života vždy dosiahnem vaginalny orgazmus. Takze nebude to len o partnerovi.
myslim, ze toto mame podobne mnoho zien, co sa tyka vaginalneho tak nejako to neriesim, netrapim sa tym, ale teda mozno treba nieco ine vyskusat aby teda sa ti to podarilo, ide hlavne o to aby ti to vyhovovalo
ja to mam tak isto a nejako si stoho nic nerobim