Nerozpustený Utrogestan a spinenie

lu1u
11. apr 2022

Ahojte😊 Kvoli kratkemu krvacaniu a nasledne objavenemu hematomu 2,5x1cm v 11tt mi Dr predpisal utrogestan 100mg na vkladanie. Na tyzden 1 rano-1 vecer, potom uz postupne znizovanie davky. Su to naozaj malicke tobolky a mala som len mierny vytok pri uzivani, tak som myslela, ze sa to normalne postupne vyplavuje. Po cca tyzdni som ale zacala pocitovat mierne svrbenie a palenie pri moceni a silnejsi vytok. A vecer pri vkladani som zistila, ze mi akoby dost toho utrogestanu zostalo vnutri lebo teda tolko kremoveho vytoku som v zivote nemala ani pri ziadnej mykoze. Dovtedy som pri vkladani nic take neobjavila. Na druhy den sa mi spustilo spinenie, bola som s tym na urgente, ale vraj je vsetko ok. Ako sa ten “krem” vyplavil tak diskomfort za den zmizol. Stalo sa vam niektorej ze by sa vam to takto nerozpustilo a nahromadilo? Kvoli babu mam z toho teraz blby pocit, ak sa to tam zbieralo dlhsie🙄

martina123s
11. apr 2022

Ahoj, ja beriem teraz utrogestan a tiez ked si vecer vkladam tak na prste mam zvysok z predchadzajuceho dna..a aj pocas dna mi vypadne napr kusok na wc..myslim si, ze to je normalne

lu1u
autor
11. apr 2022

@martina123s vdaka za reakciu. Ano to som normalne mala, ze trochu na prste, ked som si ho davala. Ale zo mna teda nevypadavalo nic iba vytok a potom toho bolo zrazu fakt vela naraz akoby sa to par dni nevyplavilo🤷‍♀️

sense
11. apr 2022

@lu1u inak ja to mávam ako @martina123s.. Občas si všimnem kúsok vo WC, alebo pri utreti...

lu1u
autor
11. apr 2022

@sense vdaka za odpoved. Podarilo sa mi objednat tento tyzden k mojmu Dr, tak sa ho na to spytam. Snad sa ten hematom uz cim skor vstrebe a nebudem musiet brat nic🙏

martina123s
11. apr 2022

@lu1u ja som mala v prvom trimestri tiez hematom ale nastastie som nespinila ani nekrvacala a vstrebal sa sam