Ahojte.. S manželom sme spolu 11 rokov.. Bolo aj pekné, ale aj ťažké obdobie.. Vzdy sme sa snazili ho prekonať.Odpustiť, zabudnúť. To len na úvod a teraz k veci.. Mali sme s mužom 2dni dozadu sex.. A mňa odvtedy štípe, páli, trošku svrbí tam dole.. Hneď mi prebehla hlavou myšlienka, že ma podvádza.. Nemáte niektorá s tým skúsenosti? Viem, co je mykoza, toto to nieje určite. Mam naozaj obavy z toho, ze mal nechránený styk niekde ine a normalne ma nakazil 🤮 neviem prečo, jednoducho mňa moja ženská intuícia nikdy nesklamala, mám nejaký zmysel navyše, alebo čo 🤔 gynda má voľný termín až za 3 týždne 🤦♀️ aký máte nazor? Vďaka za normálne odpovede
A začali problémy okamžite po tom jednom sexe? Lebo väčšina pohlavne prenosných chorôb má aj inkubačnú dobu, príznaky ochorenia sa neprejavia par hodín po styku. To jedine, že by ta nakazil už dávnejšie. A súhlasím, že by gynekológ mal mať vyhradený čas pre akútne problémy, predsa nebudeš s ťažkosťami čakať tri týždne.
Myslis ze ak ta podvadza a niecim ta nakazil tak sa to prejavi tak rychlo??? A ak mas problem ano gynekolog ta musi zobrat
Nemám skúsenosť, ale pochybujem, že nejaká pohlavná choroba sa prejaví už po dvoch dňoch. To skôr tá mykóza alebo kvasinky a to vôbec nemusí kvôli nevere. Gynekológ akútne prípady rieši na počkanie, resp teraz možno po telefonickom dohovore ale do pár dní.
Toto je skor reakcia na sprchový gel, alebo nieco, co si pouzila ty, alebo partner, nechcem urazit, ale stava sa to, aj ked sa pred stykom neumyje, ak si na to citlivejsia...
Gynekolog zoberie akutne pripady prednostne..
To asi nebude dobry vztah, ked ta hned ako prve napadne ze ta podvadza...ja som s muzom tiez 11 rokov a pri tychto problemoch by som uvazovala o novej kozmetike ale o zmenenej strave, nie o frajerke
Moze to byt bakterialna infekcia - e.coli, enterococcus - ktore byvaju sucastou vaginalnej flory a laktobacillus ich drzi pod kontrolou. Za urcitych okolnosti sa premnozia a sposobia palenie a pod. Muz s tym ma malo spolocne. Preco myslis hned na neveru? Nemyslim si, ze ozajstna sexualne prenosna choroba okamzite vyvola priznaky.
Chcelo by to vysluch, svetlo do tvare, v ruke tlcik na mäso a vykrik, tak ktora to bola!!!. 🙂
@majkeel este si zabudol župan a nátačky, to je také typické 🙂
Mozno len zmena vaginalnej flory. Podrazdenie z vnutra.
K tomu, či Ťa podvádza, sa vyjadriť neviem, ale zaujala ma veta: "gynda má voľný termín až za 3 týždne". Ak máš problém, tak Ťa predsa musia zobrať prednostne, nie? Dopredu objednané termíny sú na preventívky.