Nepríjemnosť po sexe

7. mar 2023

Ahojte. Nechcem pod svojim menom, je to osemetna tema. Nebudem ani zachádzať do detailov, ale po prvom análnom sexe mám pocit že môj konecnik sčasti stratil svoju pružnosť, proste už nie je taký tesný a “zovrety” ako doposial… je to možné? Vráti sa to spat?

zmrzlinka2021
7. mar 2023

Tvoj konečník je určený na stolicu, nie penis.

solange7
7. mar 2023

Jedine ze by si to prvy raz robila so zbijackou. Neviem co chces pocut, rozvijat tu nejake detaily a mat z toho uspokojenie? Lebo mam pocit, ze taketo temy sa tu zakladaju len za takym ucelom.

autor
7. mar 2023

@solange7 chcem počuť skusenosti či je to prirodzene a normálne, a či sa to casom opäť stiahne. pokial k tomu nemáš co povedať, naco sem niečo pises? tiež mi to nie je prijemne, nemam to s kým riešiť, a som rada že tu sa da anonymne. absolutne tu nehľadám žiadne uspokojenie, toho mám dost doma, pekný vecer

dzulli1980
7. mar 2023

Pozri sa ... análny otvor je na úplne iné veci ... takže na rovinu, okrem straty pružnosti Ti hrozia aj iné zdravotné problémy ... ja by som toto nedovolila mužovi, ani keby mal vtáka zo zlata ...

mondolina
7. mar 2023

pravdaže sa stiahne.

moonlight1210
7. mar 2023

Niektorym ludom sa to po analnom sexe stane. Niektorym to pretrva. Niektori, ktori pokusaju osud dalej, si narusia nervy a trpia inkontinenciou stolice.

Bud sa to stiahne samo, alebo zacni cviky na panvove dno.

syslik81
7. mar 2023

neboj sa bude to ok .. je to len neprijemne po prvom raze .. pokial to nebudes robit dennodenne a dodrzujes hygienu etc budes ok

autor
8. mar 2023

@syslik81 zdá sa, že sa to lepsi. Ďakujem 🫶🏻