Nepríjemné pocity po sexe

okm221
28. aug 2024

Dobrý deň, ja by som sa chcela spýtať, či niekto nezazival podobný problém, ktorý som si všimla už dlhšie, s Dr som to ešte neriešila... V prípade, keď s mužom používame kondóm a rovnako keď sa nespraví dnu (bez kondómu) , tak je všetko ok... Ale akonáhle sa sa spraví dnu, na druhý deň citim vnútri pálenie a nepríjemný zápach... Pálenie môže byť reakcia na spermie.. Ale čo ten zápach... Rovnako aj muz to ma tak... Trvá to asi 2 dní a ptm je to ok, no s ďalším nechránený sexom to príde znovu... Je mi to nepríjemné, vždy sa po umyjem alebo utrem, keď sa o sprchuje ani to nepomôže.. Proste to odíde samé.. Keďže sa snažíme o dieťatko, vyplachy si nechcem robiť, probiotika neberiem..
Kvasinky nemávam už veľmi dlho, bola som liečenia, nemám žiadne svrbenie ani pálenie...
Ďakujem za každú skúsenosť

sweet20
28. aug 2024

@okm221 nemoze to byt alergia na spermie?

okm221
autor
28. aug 2024

@sweet20 neviem, mame spolu dve deti.. Rozmýšľala som nad tym.. Ale ten zápach? Skôr sa mi to spája s bakterialnou infekciou, nedávno som bola na testoch, cca 3tyzdne dozadu a nič mi nevyšlo...

nevenka
28. aug 2024

@okm221 mam to iste...nechapem. Davala som si Gynimun Rapid, mala som pocit, ze je to lepsie, ale po dalsom nechranenom sexe znova...to bude mozno len ta bakterialna nerovnovaha, akoze myslim to, ze nie je to zapal ako taky, ale manzel ma tiez iste zlozenie bakterii a my zeny tiez a sa to tam nejak narusi...kym to vytecie a da do poriadku...presne dake 2 dni to trva...

okm221
autor
28. aug 2024

@nevenka ja si dám sem tam gynoflor.. Ale keď je to dnu a ešte tam dám probiotika tak, neviem teda... Pýtala si sa na to dr? Rozmýšľam, že sa spýtam aj keď mi to je neprijemne..

miminka91
28. aug 2024

S dovolenim sa sem pripnem lebo ma to celkom zaujima. Mam presne to iste.

okm221
autor
28. aug 2024

@miminka91 no ak nás bude viac s takýmto problémom tak som zvedava co z toho vznide.. Mozno to je. Len naozaj ta zmena pH, inak mikroflóra, baktérie atď, že citlivejšie reagujeme.. No rada by som bola keby to nemám vôbec a ani muž, lebo to je neprijemne

miminka91
28. aug 2024

@okm221 Ano viem ako sa citis, predtym co som mala frajerov tak som s tymto nemala problem ziadny a dokonca ani s mojim terajsim muzom. Mne sa to zacalo po porode vsetko akosi menit.

zizinicka
28. aug 2024

@okm221 no ja som presne kvôli takýmto problémom prišla na neveru môjmu vtedy priateľovi...preniesol na mňa pohlavnú chorobu, nepamätám si už presne, čo to bolo, ale tiež som davala probio,kadečo a nič nepomáhalo. Az cielená liečba

okm221
autor
28. aug 2024

@zizinicka nestras, to isto nie,, zatiaľ sa tejto možnosti totálne vyhýbam 😂

katik22
28. aug 2024

Tiež to mávam..ale nebolo tomu vždy tak, pri ziadnom prechádzajúcom partnerovi som nemala tento problém, az teraz pri manželovi .. a tiež mi to nešlo do hlavy ..

mira0611
28. aug 2024
diablikovci
28. aug 2024

Mne to začalo až po 40-tke…

elenka74
28. aug 2024

@okm221 Podľa mňa by mal ísť manžel urológovi, mužom ani reálne nemusí nič byť, ale môžu mať nejaké problémy, ktoré prenesú na ženu.

okm221
autor
28. aug 2024

@elenka74 ano aj toto môže byť, ja som ho už chcela dávno poslať,, ale vieš akí sú muziiii, on nechce ísť, ale dakedy dávno mam pocit ze mi aj kvasinky vracal, pokiaľ som mu neprikazala sa natierať..

okm221
autor
28. aug 2024

@elenka74 a ešte tu je jedna vec, pre nedávnom som potratila,, a vŕta mi to hlavou ci aj toto nemohla byť príčina.. Ak to je nejaká infekcia alebo co..
😑 Lebo mam to cca od druhého pôrodu, ale väčšinu času sme sa chránili takže som to neriešila.. Ale teraz...

okm221
autor
28. aug 2024

@okm221 asi si pre istotu kontaktujem gyn a spýtam sa na to..

miminka91
5. sep 2024

@okm221 daj vediet, lebo moj o tom pomaly nechce ani pocut lebo sa ho to strasne dotyka. ale to ze ja si to potom musim odskakat tak to je ok. a viem si to takto odsledovat lebo chodi prec ved na turnusy. este to mavam po menzese pri tych poslednych hnedych vytokoch take.

sweet20
5. sep 2024

@okm221 ja som mojmu povedala ked som sa dlho liecila, ze nebudem s nim spat lebo nebol vysetreny.. ze nebudem znasat to , ze po kazdom styku bol problem.. jemu nebolo nic a zrazu mal ureaplazmu..

mrkvicka060
5. sep 2024

@okm221 ale ved ten ejakulat postupne vyteka z teba von a samozrejme, ze nevonia najvabnejsie... palenie bude alergia, a po dvoch dnoch, ked sa "vycistis" od zvyskov, tak to prejde.

ja som to mala tak pri byvalom (myslim iba to palenie), mala som alergiu na jeho spermie. teraz ten problem nemam.

okm221
autor
5. sep 2024

@mrkvicka060 no to je fakt.. Ale predtým sme to tak nemali, možno to je zmenenou flórou po porodoch.. Ale cítim to aj ja to seba a citim to aj z muža a predsa on tam už ten ejakulat nemá, je to skôr na pokožke.. .. Neviem ci je možné, že žena otehotnie keď ma alergiu na spermie.. Lebo my máme dve deti.. Takže neviem, ešte som to neriešila s doktorkou... Zatiaľ som nebola pri nej.. Musím ešte počkať a ku koncu septembra sa objednám..

okm221
autor
5. sep 2024

@miminka91 no to žiadny chlap asi, keď sú už veľké problémy až potom idú aj to nasilu.. Takí sú chlapi.. Vieš a toto nieje nič hrozné tak to mi ani nepôjde, keby nemáme deti a nedarí sa to by šiel na vyšetrenia ale takto nie..

okm221
autor
5. sep 2024

@sweet20 ja som si skúšala davat macmirror po sexe a mam pocit ze to bolo lepšie.. Aj muž sa natieral.. A isto to bolo lepšie,