Dobrý deň, spravili sa vám tam dole niekedy akokeby vyrážky naplnené hnisom? Mam to na ľavej strane vagíny. Je to sprevádzané aj pálením a svrbenim.
Rosalgin, je vikend takze asi neuspeješ s ničím, a v pondelok hned na gyndu ako akútny prípad
Jednoznačne canesten a potom ku gynekológovi v pondelok lebo ak ti ten nezaberie sa zblazis. Je to sekundova záležitosť u neho a do druhého dňa si ok. 👍
Ja si myslim, že je to herpes
@lenjaona záleží od toho ako to vyzerá ale ja som pri mykoze nikdy nemala vyrážku(vychadzajme z toho, že pupaky su naplnene tekutinou), vedela som že mám herpes no pán gynekológ mi aj tak dával krém na mykozu, po ktorom ani náhodou neprišla úľava.... Sú dva druhy herpesu, herpes simplex a herpes genitalis.. Ja mam simplex lebo som mala styk s chalanom, čo mal herpes na ústach.... A ten pako si ho týmto spôsobom sám preniesol aj na seba tam dole... Keď som mala znova to isté, nabrala som odvahu a išla som na kožné, nie za gynekológom a kožný to hneď videl, že je to herpes.. Dal mi aciklovir na vnútorné používanie a čuduj sa svete pomohlo mi to a pri opakovaných infekciách som užívala herpesin
To je mykoza. Vhodne je zajst ku gynekolgovi a nasadi liecbu, alebo zajst do lekarne a opytat si co je volno dostupne na liecbu mykozy a odporucam 2-3 krat denne sedavy kupel v odvare repika . Inak sa umyvat odspodu len ciatou vodu a uterak osobitne na postihnutu cast. Spodne pradlo bavlnene a nepouzivat avivaz a prat na 60 stupnov a taktiez aj uterak na 60 .