Nepríjemná zápcha po pôrode

titimata
20. apr 2018

ahojte chcem sa opytat ci nahodou netrpel niekto z vas zapchov po porode je to dost neprijemne a neviem sa z nej po porode dstat prv to bolo kvoli zelezu a teraz neviem co to ani slivky nepomahaju jogurty ani tie aktivie voda cez 2litre a kedze dojcim neviem ci velmi mozem citrony a kapustu uz vobec nie

zuzu1304
20. apr 2018

Ahoj mne velmi pomohli glicerinove cipky z lekarne. Po case sa to upravilo samo.

titimata
autor
20. apr 2018

@zuzu1304 no tie mam ale dr mi predpisal 20ks v lekarni mi dali len 10 tak neviem kolko ich mam vlastne brat lebo som citrala ze su navykove

zuzu1304
20. apr 2018

Mne ich nikto nepredpisal. Su volne predajne. Ja som ich pouzivala mozno tyzden. Lepsie ako sa trapit bolestami brucha. Potom sa to uz upravilo.

nelka1122
20. apr 2018

Sušené slivky

rakywanda
20. apr 2018

veľa tekutej stravy, ja som fičala na detských výživách, polievkach...

titimata
autor
20. apr 2018

@nelka1122 praveze jem a nic, aj detske vyzivy vysadila som uz aj pecivo a veci z muky

renatka100
20. apr 2018

@titimata nejedz to umele zelezo aj rak sa nevstrebava, radsej si daj cviklu a hovadzie maso, pecienku

nelka1122
20. apr 2018

@titimata tak už som počula aj to že je lepšie uvarít slivky a potom vypiť vodu ale to som neskúšala .ja som mala cisársky a upravilo sa mi to tak po 3 týždňoch

terez26
20. apr 2018

Odporucam 100 perc.hroznovu stavu matysak

pininka
21. apr 2018

@titimata mne najviac pomahali hrozienka

lapersefona
21. apr 2018

Kup si v dmku hroznovu staavu a vypi ju celu s prestavkami a tak ta prezenie ze az

mily7
21. apr 2018

Ešte vývar skus. Ja som mala problémy s malou. Ta aj 7 dni nekakala ale vývar vždy pomohol. Ak užívaš železo, vysadiť, potom skúsiť iné.

leniel
21. apr 2018

Sice nie som po porode, ale presla som si podobnym problemom prave, takze mne po tyzdni zabrala kombinacia : slivky(kompot,aj susene), marhule, jablka, hrozno. Psyllium - vlaknina, miesala som 2 lyzicky 2x denne, lanove semienka do jogurtov, magnezium ako doplnol stravy, sirup Lactecon - mozu ho aj tehotne, a klinec programu, co zabral najviac bola min.voda Šaratica. Vyskusaj 😉

mariacka
21. apr 2018

melon

jankazsa
21. apr 2018

@titimata pamätám si to veľmi dobre, ísť na WC bol vždy pomaly druhý pôrod 😀 čipky sú fajn, ale čreva mi nerozbehali, slivky nepomohli, tak som začala jest veľa jabĺk a davala som si do jogurtu pomleté lanové semiacka (celé sa vraj nevstrebavaju). Musíš zistiť, čo na teba funguje 🙂 Veľa šťastia a rychleho travenia prajem 🙂

silvitita
21. apr 2018

@titimata odporúčam psylium je to indická vláknina jediné čo my pomohlo po 2rokoch trápenia úžasná vec dáva sa to do jogurtu do vody do hocičoho alebo ju majú aj v tabletkách ale tá je drahšia kúpi sa v lekárni

silvia92
28. júl 2018

@titimata glycerinove čipky. Mne to trvalo pól roka. Bolo to hrozne. Ale upravilo sa to samo. Naštastie. A čipky su voľnopredajne