Neprestávajúce krvácanie po konizácii

elanela
29. okt 2023

13.9 mi bola robená konizacia 3.10 som išla na vypálenie cievok lebo to krvácalo z krčku 7.10 menzes ten prebehol silnejší ako obvykle a po skončení stále pretrváva krvácanie slabšie ale stále je 1-2 vložky teraz v stredu mi nasadila norethiston a stále bez zmeny 😓

alison11
29. okt 2023

@elanela Vráť sa do nemocnici nech ťa skontrolujú a možno si ťa tam enchajú na zástavu krvácanie mne odstránili polyp z krčka a lialo sa zo mňa zastavili krvácanie úplne pri prvej ms som menila vložky každý hod. čo bola plná a tak som sa vrátila nechali si ma tam na 2dni dostala som 5injekcií a pustili domov keď som nekrvácala,ožno sa aj tebe zle zráž krv ako aj mne len na 68% čaká ma vyšetrenie koagulácie v Martine.Zájdi aj za hematologičkou si pítaj odporučenie.

elanela
autor
29. okt 2023

@alison11 ja už som tam raz bola tak mi to vypálili tie cievky čo krvácali s to zastavilo ale po 4 dňoch som dostala menzes a krváca to stále nie silno ale na 1-2 vložky to je dr ma pozerala že teraz sa jej nezdá že to ide z k rcka tak mi dala ten norethiston že asi hormóny ale nezastavilo to