Ahojte chcem len napisat a aj sa opytat. Dcéra ma 14mesiacov hned po sestonedeli som dostala Ms vzdy ako na hodinky pravidelnu vedela som presne kedy mam ovulaciu. Teraz asi 3.mesiac uplne hrozne meskanie 2 tyzdne naposledy 3 tyzdne . Potom to dostanem akoby normalne, ale povedala by som, ze slabsiu ako obvykle. Nemam ziadne bolesti pocas meskania ani ked Ms pride. O mesiac by som mala dostat konecne termin na kontrolu po roku. Chcem sa na to opytat pride mi to cudne, ze sa to tak vsetko prave teraz zmenilo. Kde by mohol byt problem...Mala ste niekota nieco podobne, ze Ms pravidelna vzdy a zrazu taka zmena... Viete mi nieco poradit na upravenie cyklu. dakujem
Hej ale ja som kojila este intenzívnejsie ked bola mala malicka do jej 10mesiacov uplne pravidelna Ms. A od jej roku uplne nepravidelna to je na to to divne nijak extra som neschudla ani nemam stres ani nic nezvycajne ... JA neviem snad sa to upraví...
Tak to potom neviem, budeš asi musieť počkať do tej prehliadky ale mne sa napríklad ešte pred tým ako som bola tehotná stávalo, že mi meškávala menštruácia v lete keď bolo veľmi teplo, neviem či to s tým malo niečo spoločné ale možno si aj ty na to taká náchylnejšia
nemyslim si mne to zacalo cca pred troma mesiacmi alebo tretí mesiac co mi to blbne a to nebolo take teplo zacala som s kremom pharmatex ale nemyslim si ze by to nejak malo na to ucinkovat nie je to hormonalna antykoncpcia len lokalny krem ... Je to na nic som zvyknuta na pravidelny rezim a presne som vzdy vedela kedy mozem otehotniet a kedy nie takto je to vzdy vo hviezdach a nemam nad tym kontrolu....
@sylwi23 radím GYNEX :
Použitie Gynexu
•podporuje detoxikáciu tela, má antioxidačné a regeneračné účinky
•harmonizuje hormonálny systém, a tým upravuje napr. činnosť štítnej žľazy
•posilňuje obranyschopnosť organizmu
•je vhodný pri ženskej aj mužskej neplodnosti
•upravuje menštruačný cyklus, predchádza bolestivej, nepravidelnej či silnej menštruácii a premenštruačnému syndrómu
•pomáha pri gynekologických zápaloch, kvasinkových infekciách
•má pozitívny vplyv v prípade vaječníkových cýst a ochorenia prsníkov, preventívne pôsobí proti rakovine prsníka a maternice
•v období menopauzy stabilizuje psychiku, pôsobí proti nervozite, znižuje návaly horúčavy a potenia
•preventívne zabraňuje rozvoju osteoporózy
•pôsobí proti vypadávaniu vlasov
•je perspektívny ako doplnok pri liečbe roztrúsenej sklerózy
•zlepšuje zdravotný stav u diabetických pacientov
•stabilizuje psychiku, eliminuje negatívne účinky stresu a zlepšuje energetický stav organizmu; posilňuje organizmus pri fyzickom a duševnom vyčerpaní, pri žalúdočných neurózach, depresii a problémoch s adaptáciou na nové podmienky
•zlepšuje stav kože, slizníc a pľúc, má ochranný vplyv na cievny systém
•u detí s ĽMD (ľahká mozgová dysfunkcia) pomáha pri poruchách reči (dysfázia, oneskorený vývoj reči)
http://www.energy.sk/sk/menu_x1135x.asp
Kojíš? Lebo keď žena kojí tak zvyknú byť také výpadky alebo sa stane, že je nepravidelná menštruácia. Lebo mám veľa kamarátok, ktorým sa tá pravidelnosť celkom dosť pokazila keď porodili. Môžeš skúsiť nejaké čaje na to piť, na internete ti isto vyhodí nejaké čo sa na to používajú