Ahojte, síce na gyndu mám ísť až v decemberi ale som už zufala. Som skoro 7 mesiacov po pôrode a mám taky nepravidelný cyklus ako pred pôrodom. Niekedy aj vyvolavacky boli inak sa nedalo. Neskutočne bolestivé ako píšem pred aj po pôrode. Chcem sa oyptat čo vám pomohlo na úpravu cyklu. Doktorky sa opýtam na kontrole možno keď pôjdem opäť na vyvolávačku skôr. Len skúsim silu tu žien, ktoré majú rovnaky problém
Celý život som mala nepravidelnu menštruáciu.Aj pred pôrodom,aj po.Pomohlo až vnutromaternicove teliesko.Menstruaciu nemám a je po probléme 🙂
Mne nic , iba HAK.. tiez uz ziadnu ms nemam
Čaute pridám sa ja som 3 a pol mesiaca po pôrode a teraz sa mi stalo prvý krát že mi meška 6 dní poslednú som mala 6.10 testy sú negatívne. Budúci týždeň mám ísť na gyn. ale som už celkom dosť podráždená keďže ani nekojím už dva dni na sebe fakt cítim že som podráždená... Môžem skúsiť aj pupalkový olej?
čiže odporúčate hormonálnu alebo teliesko? Je to risk ak chcem mať ešte jedno dieťa do budúcna?
No tak HAK pomôže ale aj chceš skúsiť najskôr prírodné tak JV Valovic kvapky alebo Vitex jahnací ( nezlakni sa bylinné kapsule) mne to pomohlo veľmi ale na rozdiel od HAK máš veľkú chuť na sex a podporujú plodnosť a na to tiež zabralo 😬😁🖐