Nepravidelný cyklus

slavka1504
7. júl 2016

Ahojte. Viete mi prosim poradit ako vyriesit aby mi chodila pravidelna menstruacia ? Meskavali mi aj tyzden niekedy dva gynekolog mi predpisal duphaston po nom mi meskavali cca 2 - 3 dni. Asi uz pol roka som ho nemala povedal ze uz netreba. No teraz uz preslo 11 dni a menstrucia nikde :( . Moze to mat aj nejaky dopad keby chcem.v buducnosti otehotniet ? Ako to riesite vy zeny ked mame nepravidelny cyklus ? Uz som bezmocna dakujem za vsetky rady.

rheuska
7. júl 2016

Ja som brala HAK od 18 asi do 25. No a v 25 ti už bolo pravidelne. Myslim, ze sa nemusíš bat. Len si nebudeš presne vedieť vypočítať ovulaciu. Možno však ani nebudeš musísť počítať a podarí sa. No ťažko povedať.

mipet
7. júl 2016

Aj ja som brala duphaston a bacha velmi rychlo pri ňom mozes otehotnieť a test ti to nemusí ukázať tak radšej ist k Dr! Ja som to tak mala po 4m a bola som v tom.
Brala som od 18 antiku az pokial menzes nedošiel ani pri jej užívaní (vtedy som tehu nebola) ale menzes neprišiel rok. Potom po zmene Dr mi predpísala duphaston a stalo sa. Teraz mam menzes raz za 3m a som bez liekov.

snehulienka30
16. júl 2016

Ahojte baby,ako sa vy cítite pred menstruaciou? Boli vás len V podvrusku

snehulienka30
16. júl 2016

Pretože mňa bolia kríze,mám hnačky,pobolieva žlčník..pritom kojim nemám pravidelnú menštruáciu.teraz som ju nemala dva mesiace.ale tie príznaky sú V takom čase V akom mám mať menštruáciu.