Nepravidelná menštruácia u 21-ročnej

viktoria3002
26. jún 2024

Ahojte . Idem si sem pre radu , skúsenosť. Mám 21 rokov pred troma rokmi som bola tehotná ale musela som ísť na prečistenie lebo bábätko mi zomrelo v 12 týždni. Od vtedy mám problém z menštruáciou , vymenila som už 4 gynekológa ale ty vravia len o jednom a to o ANTIKONCEPCII ALEBO O AGOLUTÍNE. nechcem už viac brat antikoncepciu ani nechávať si pichať každý mesiac agolutin . Čo vám pomohlo na úpravu menštruácii Vaječníky mám funkčné obi dva len vystielka maternice je o niečo menšia a vraj kvôli tomu mi nechodí ms . Za každú radu ďakujem

lenkakravcova
26. jún 2024

@viktoria3002 nejaké vitamíny si už skúšala aspoň mesiac dva?

surama
26. jún 2024

@viktoria3002 Gynex kvapky mi velmi pomohli. Mala som kratky cyklus a natiahli mi ho.

viktoria3002
autor
27. jún 2024

@lenkakravcova Skúšala som Indonal , Inofolic

viktoria3002
autor
27. jún 2024

@surama neviem či mne pomôžu keď nemám vôbec menštruáciu. Teraz mi už mešká 18 deň len na injekcie zas nechcem ísť

dixitka
27. jún 2024

@viktoria3002 robili ti aj iné vyšetrenia, napr. na štítnu žľazu? Z toho tiež môže haprovať cyklus a tehotenstvom sa problémy môžu spustiť…

surama
27. jún 2024

@viktoria3002 Tie kvapky su na rozne problemy, su skor na taku harmonizaciu hormonov. Cisto na prirodnej baze. Ak ti nic nezaberie, tak skusit mozes 🙂 Vela zien aj tu na MK si ich chvalia 🙂

lenkakravcova
27. jún 2024

@viktoria3002 možno to bude znieť divné ale mne pomohlo detské vitamíny Mudráčik - multivitamin, kolostrum. Vyskúšaj jedno balenie.