Ahojte potrebovala by som poradit,mam nepravidelnu menstruaciu, menstruaciu dostanem max.2krat do roka, isla som s tym ku gynekologovi tak ten mi dal antikoncepciu, "aby sa mi upravili hormony" ale ked berem antikoncepciu tak krvacam aj 3krat do mesiaca...mam jedneho 3rocneho synceka a chcela by som dalsie babo,ale vobec sa nam nedari,pokusame sa uz asi rok a stale nic ale gynekolog mi povedal ze je vsetko v poriadku...nezdalo sa mi to tak som zasla k inemu a ten mi povedal ze uz deti asi nikdy nebudem moct mat :( som z toho uz zufala ☹
Ako ti lekar moze povedat,ze si v poriadku ked nemas menstruaciu?! Ved bez menstruacie nemozes otehotniet. Preco ti neda nieco na upravu cyklu a podporu tehotenstva?!! Ale nie antikoncepciu. Viem,ze niekto pisal o kvapkach Femigard na upravu cyklu a lieky Duphason na podporu otehotnenia. Skus sa lekara informovat. Tie kvapky su volno dostupne
Inak ma este napadlo, ze vynechanie menstruacie moze suvisiet aj s vysokou hodnotou prolaktinu ale aj s endometriozou.
co je ip?
Ahojte baby chcela by som radu..neviem co stym brala som lieky na upravenie menstruacie vyse skoro 2 roky a uz to neberiem , lenze vtom je ten problem že zase sa mi to asi vratilo ale som si neni ista (ze mi hociako chodi menstruacia) nno uz vyse skoro 2 mesiac nemam menstruaciu a aj vytok som mala vcera a dneska uz nic..z priatelom sa snazime o babetko takže to by bolo fajn kebyze som tehotna lenze som si neni ista či som alebo niesom tehotna lebo som momentalne odcestovana a doktora tu nemám..az o par dni idem domov 😝 tak by som chcela radu odvas.Dakujem a pekny den 😎
@0jaarkaa0 Ahoj,je až prekvapujuce kolko žien je stým problémom.Neboj sa ,to,že ti jeden lekár povedal,že už nebudeš mať deti nieje pravda.Zajdi si aj ku endokrinologovi ,tí sa zviknú zaoberať hormonami ovela viac ako ginekologovia.Velká pravdepodobnosť je ,že nedochádza v tvojom pripade k ovulácii,kedže nemáš menzes je to viac ako pravdepodobné.Ale môže to mať aj iné hormonálne príčiny,neboj väčšine zaberú nejaké horm lieky abude dobre.