Nepravidelná menštruácia a bolesti počas snaženia

tiss11
8. aug 2016

Ahojte snažilky.
S mojím priateľom sa viac ako pol roka snažíme o bábätko. Môj problém je v tom, že odkedy sme sa začali snažiť moja menštruácia mešká každý mesiac viac a viac. Prvý krát to bolo len 8 dní ale teraz už je to 20-30 dňové meškanie. Nikdy predtým som takéto meškania nemávala vždy len tak 1-2 dni. Taktiež mam niekedy dosť silné a ostré bolesti raz v pravom a raz v ľavom vaječníku niekedy aj cele podbruško. Priateľ sa mi ani brucha nemôže dotknúť pretože mi to nerobí dobre. Viete mi niektorá poradiť? Máte s takýmto niečím skúsenosť? Dakujem 🙂

seahorse27
8. aug 2016

Treba ísť ku gynekológovi, ten ti pomôže najlepšie. Čudujem sa, ze si uz dávno nešla. Základom pre otehotnenie je pravidelný cyklus a tie bolesti tiež nie su normálne. Robíš si aj testy, ked ti tak dlho mešká? Lebo ja by som sa celkom bála aj mimomaternicoveho tehotenstva pri tak silných bolestiach, ako popisuješ.

tiss11
autor
8. aug 2016

@seahorse27 Ano robím si test pravidelne každý mesiac ako to mešká. A vždy je to negatívne. Musím sa priznať že mám trochu strach tam ísť.

seahorse27
8. aug 2016

@tiss11 ak máš problém, tak ho treba vyriešiť ci najskôr a az potom sa pokúšať o bábätko. Strach nemáš ma prečo, všetko sa dá vyriešiť.

libawet
8. aug 2016

@tiss11 návšteva gynekológa určite...môže ísť aj o rastúci myóm.