Kto ma skusenosti s kratkymi cyklami a uspesnym otehotnenim???
Tak sup sup snazilocky alebo aj buduce maminky co mate stym skusenosti podte nam trosku poradit🙂))
Aj mne a to som myslela aj dr. vravel ze po douzivani antikoncepcie to bude ok, ale je to take iste:(( oto horsie ze chceme mimi:(((
Nikto nam tu nepomoze,nepodeli sa o skusenosti???:((
😢 😢 😢 😢 ☹ ☹ ☹
@saska697 no velmi ti neporadim... 🙂 aleee....moja skusenost,ja som mala menstruaciu tak raz za 2-3mesiace... totalne nepravidelnu, meskajucu, no menstruacia "do bludu" 😀 😀
... a otehotnela som, ,,sice nevem ako...kedy 😉 😀 ale podarilo sa 😵 😵 😉
@saska697 no mne tiez v podstate zacal haporvat po vysadeni anitky, ale prve mesiace mi to tak neprichadzalo a som si to moc nevsimala, ale potom som mala mikropotrat a po nom som sa zacala viac sledovat a vidim ze sa to horsi, ale som uz objednana k doki aby sme prebrali ten moj problem
@tatiana1985 no ja som poslednu mala 18.10.-22.10. a 2.11.-6.11. a od vtedy zatial nic... tak neviem:( test(pepino) som skusala min. tyzden v piatok a nic 😢 . a brucho ma boli uz 2 tyzdne ako keby uz mala prist mens. a nic a prsia sa mi zvacsili aspon co si priatel vsimol🙂)) a bolia ked nemam podprdu...
S coho mozu byt zvacsene bradavky?.... Uz dlhsiu dobu...
Ahojte,no dnes som tu prvý krát,nechcem tu zavadzať,len je veľmi smutné a neskutočné koľko žien má problémy z otehotnením.No jednou z nich som aj ja,nevravím,že nebudem nikdy tehotná ale niekedy sa mi vytráca už nádej,tento rok som mala svadbu,mám síce 23 rokov a už rok veľmi chceme z manželom bábätko,a niekedy veru prestávam dúfať,že to aj bude.Problém je skôr práve v nepravidelnom menštruačnom cykle,a môj gynekolog nejaku radu pozitivnu pomoc a podobne,či už lieky alebo niečo neposkytol,akurát som pred tromi dnami čítala tu o pani Anne Kopáčovej a to ma dosť tak povzbudilo a dodalo mi silu takže sa tam chystám najbližšie.Verím v to -dodáva to človeku akúsi nádej v to čo veľmi chceme a po čom túžime.Rada tu s Vami pokecám o možnom aj nemožnom,pekný deň a veľa šťastia v čomkoľvek po čom túžite baby.Lubka
@stvura Dakujem🙂ano je to pravda,ale ja budem musieť vymeniť gynekologa,lebo ten môj ked som u nho bola už x krát,že chcem byť tehotná a nejaké vyšetrenia a tak,spravil preto len tolko ako je prehliadka a že mám čakať.Ale lepšie je ked pár veľmi chce riešiť to zodpovedne a čím skôr,a vraj som v poriadku.Ani nič na nepravidelný menzes,vždy mi dal len vyvolávaciu injekciu.Tak ale to,už kde a ako hladať riešenie a podobne,nič....nevravím,že nemôže byť problem aj napr.v manželovi,no chystám sa zmeniť teda toho lekára na toho môjho som teda zatiaľ aj počula veľa negatívnych reakcií.Tak ked budem u iného a budem na 100% mať aj všetky vyšetrenia hotové,a potom aj manžel a pôjdem tej Pani Anne Kopáčovej a brať aj kyselinu listovú,zdravo žiť a všetko čo k tomu treba tak dúfam,že sa podarí.Ved to je to,že príčina môže byť rôzneho charakteru....
Tak to ano v tej dobe ano 🙂 moja mama nás mala štyroch troch po roku a potom po piatich rokoch 🙂 🙂 🙂 A dobre hovoríš práve preto je toho strašne veľa len treba nato prísť,že prečo,a riešiť to-a potom už len liečiť poprípade,a veriť.Ja verím,iba sa teda čudujem niekedy napr.v mladom veku našich mám takéto choroby,problémy ani neboli,a teraz je toho toľkooo veľa,a to je natom smutné.Vieš napríklad môj brat má dceru ktoru vychovava sam lebo ta jeho sa malinkej Sašky vzdala...uplna hyena musím povedať,brat sa snaži a vychováva.Ona má 21 rokov a má 3 deti a každe s iným tak si zober kde je ten cit,ostatné veci a tá spravodlivosť a čo je to za ženu,čo by iné zato dali.No čo nato povieš moja,ahoj zatial a dakujem za pokec🙂
Ahojte babenky... Tiež som tu prvýkrát.. Nakopla ma na to kamarátka.
Ja už som pomaly zúfalá z toho, ako nemôžem otehotnieť a to už vyše roka... Minulý rok v septembri som vysadila lieky a odvtedy mi to hapruje, chodím na injekcie a beriem Duphaston na úpravu a podporu otehotnenia, no akosi bezvýsledne.. Snažím sa na to nemyslieť, no akonáhle vidím malé bábatko, tak už som v tom zase..
@lubenka96 ahoj, tiez mam nepravidelu ms a vzdy som aj mala, v pohode to bolo iba ked som brala HAK, teraz to je dost porblem ked chcem otehotniet snazime sa od jula, k tomu mavam aj spinenie nakolko mam nizku sliznicu maternice. Moja dr. ma hned poslala do centra, boli sme tam pred tyzdnom zacali nam robit vysetrenia a konecne pridem na to v com je problem. Ked som tam mala ist bolo to take neiste ci s navstevoou CAR este nepockat... Ale aspon budem vediet v com to problem, a su tam ludia ktori sa specializuju na tieto problemy.... Ked sme sedeli v cakarni priatel len nechapal kolko ludi tam bolo.... Urcite neostavaj u dr. ktoremu nedoverujes a pochybujes o jeho liecbe...
@kaaaty Ahoj no to mávam aj ja to špinenie a menštruáciu až moooc nepravidelnú,niekedy raz za mesiac 2 dni,potom mesiac nič a další mesiac tri dni a takto,je to o nervy no.Ale kedže nejaké väčšie vyšetrenia budu až v januari tak uvidime čo kde je problem.,Asi aj v hormonoch,nemyslíš?či nevieš...a ozaj ked sa teda bavíme-nízka sliznica maternice znamená presne čo?vieš ja presne neviem.Ty si mudrejšia určite🙂No a nedôverujem mu pretože ked som 2 mesiace nemala menzes povedal že mám čakať nič viac,ako strašná ochota,že už vtedy som si nezobrala kartu....A dakujem ti🙂
Fiiiiha tak temicka sa nam pekne rozbieha🙂)) to som rada,ze sa tu da pokecat s babulkami co maju podobne problemy a jeden spolocny tehotenstvo. Inak dobre ranko🙂) vsetkyyyym🙂))
babulky, prisla som vas povzbudit. ja som nemavala problemy s mrchou. vzdy bola pravidelna a dost silna. potom som zacala brat hak a ani vtedy som ziadne problemy nemala. tie prisli az po vysadeni /hak som brala asi 5rokov/. najprv som si myslela, ze je to normalne a po par mesiacoch sa to upravi, ale ani po roku to nebolo dobre. cykly boli nepravidelne a mrcha niekedy ani nedosla. kolko som sa natestovana a naplakala nad jednou ciarkou ☹ . Moje posledne cykly boli 24 dni so spinenim pred aj po ms a s dost kratkou lutealnou fazou 7dni...
potom sme sa vtatili na svk a dohodli sme sa s mm, ze ked to neide prirodzene, zacneme patrat po pricine a ja som sa objednala ku gynekologovi. 20 mesiacov po vysadeni hak. lenze moj doki ma vela pacientiek a to objednanie chvilu trvalo...... poslednu ms som dostala 28.juna. po 21 dnoch som zacala spinit a cakala som, ze teda mrcha pride asi skor ako zvycajne. po 5 dnoch spinenie prestalo a mrcha nikde. zdalo sa mi to podozrive, ale nechcela som testovat, ale ked ani neskor mrcha nedosla, tak som ti testik spravila. no a tam sa objavili hned 2 ciarky. samozrejme som si robila hned aj druhy kontrolny test. k lekarovi som uz isla s tym, ze povodne som chcela riesit neplodnost, ale medzi tym som si to rozmyslela 😀
A teraz sa tesime s rastuceho bruska a z toho, ze v maji budeme traja.
Prajem vsetkym snazilkam, aby sa im podarilo co najskor otehotniet a najlepsie prirodzene bez lekarov.
@lubenka96 ahoj aj ja som mala takého doktora ale to bolo v case ked som brala HAK a nebol problem, ked vsak prisiel problem tak mi na vsetko povedal to je zapal, dával mi stále tie isté lieky. a potom som odišla.... No ja som mala to špinenie cca 15DC a dr. povedala že to je pre nízku sliznicu maternice 2-3mm a dala mi estrtrofem špinenie sa ihned zastavila sliznica narástla na 5mm, ale to je stále málo na to aby som otehotnela bo normál je cca10mm. Takto som bola u dr po 2 cykly a poslala ma do car, teraz nám robia vysetria obom a mám ísť aj diabetologičke na ínzulínoviu rezistenciu (to po pravde moc neviem co je). Dnes som 7dc, mrchu som mala po agolutine....tak uvidim čo bude ďalej... Problémy s nepravidelým cyklom bývajú kvoli hormonom, ale tak ak ti urobia všetky potrebné vyšetrenia určite zistia čo je za tým.... aj ja dúfam že mi povedia príčinu a že nebude to nič vážne..... 🙂
Halo ahalo je tu niekto? KOmu chodila kazdych 16 dni mrcha? Na zaciatku mesiaca s bolestou brucha ako vzdy a na ten 16 den dalsia ale bez bolesti ani neviete ze ju mate len ,,plienku nosit treba,,vrrr:(((. A podarilo sa niekomu aj tak otehotniet?
aj mna by veru zaujimala tato tema, tiez mi poslednu dobu hapruje cyklus