Nenormálne kŕče v podbrušku

24. jún 2024

Strasne ma boli v podbrusku uz asi tri tyzdne, dnes to bolo neznesitelne a zacala spinit. Neviem, ci to je menstruacia nakolko mam ovarie a nepravidelnu, ale neviem uz,co s tou bolestou. Davam si tabletky,obklady,no spu a stale je to to iste.Nejake rady?

simulienka2207
24. jún 2024

Lekár?

anjelicek26
24. jún 2024

Prečo nejdeš k lekárovi?

autor
24. jún 2024

Tieto bolesti mi zacali dnes poobede, moznost bola jedine pohotovost,no to by ma akurat tak vysmiali, uz som to zazila

anjelicek26
24. jún 2024

Vidis a mne spravili sono, nasli dve krvne cysty a do rana operovali s rovnakymi priznakmi...

autor
24. jún 2024

Ja uz som bola takto, spravili sono, povedali ze ved viete ze mate cysty a ze si mam riesit gynekologa. Asi si natrafila dobre nuz, ja nemam dobru skusenost a myslim si ze ak to prisla po pol roku menstruacia tak tie bolesti su adekvatne

autor
24. jún 2024

Len uz teda neviem co si dat,mam termin tento tyzden ku gynekologovi,tak cakam

anjelicek26
24. jún 2024

Taketo bolesti nie su normalne. Tiez som to odsuvala a potom na stedry den miesto rozbalovania darcekov s detmi ma muz odtiahol do nemocnice a neboli sme spolu cele sviatky... fakt blby napad riadne... su normalne vodove a su krvne cysty. Pri tych aj spinis. A mozes vykrvacat. A moze ti pretocit vajecnik s vajcovodom... a ostanes na tej strane neplodna... prosim chod k lekarovi.

autor
25. jún 2024

@anjelicek26 Posluchla som tvoje rady a zavolala pohotovost. Dali mi injekciu a povedali,ze zobrat do nemocnice ma mozu, ale ze to nema zmysel ani