Nemôžeme 3 roky otehotnieť. Kam ísť?

kvetinkap
28. jan 2012

Prosím Vás,poraďte nejaké dobré centrum,kliniku alebo lekára.Potrebujeme odborné vyšetrenia,už viac ako 3 roky sa moja kamaratka pokúša otehotnieť,ale bezvýsledne.Podstúpila už rôzne hormonálne liečby a stále nič.Za každú radu a prípadne aj kontakt vopred ďakujem.

monikamajova
28. jan 2012

@kvetinkap Nech skúsi kúpele Lúčky:Ja som čakala 9 rokov a tiež som si prešla svojim.Keby si mi dala na ňu kontakt alebo mail,rada jej poviem,kde áno a kde nie,pretože niektoré vyšetrenia sú zbytočné a je to iba biznis a len ťahajú od ľudí peniaze využívajú to,že nemôžeš otehotnieť,Hladina hormonov sa každú hodinu mení.Vtedy som tie peniaze vyhadzovala na lekárov,ale teraz keby som bola v tej situácii tak idem na dovolenku k moru a ušetrím si zbytočné stresy 🙂 Aj v Martine je dobré stredisko,ale už by som to všetko riešila ináč,vtedy mi nemal kto poradiť..našťastie mám teraz 2 deti 🙂

petra_lm
30. jan 2012

@monikamajova Ahoj Monika,prosím ťa mohla by si mi napisať nieco viac?mam za sebou 2 samovolne potraty,5x inseminacia,a teraz jedno neuspesne IVF, chodim do MT Helios a prave rozmyslam nad tym ze by som isla niekam do kupelov si psychicky aj fyzicky oddychnut...Velmi rada si tvoje rady precitam..

cikyta
30. jan 2012

@kvetinkap
http://www.reprofit.cz/
Záleží aj od toho, čo tvojej kamarátke je. Aku má príčinu neplodnosti. Nie každemu pomožu Lúčky.Niekto to má horšie, kde ine, ako car nepomôže...Je ich viac, no ja odpuručam tento z linku.

monikamajova
30. jan 2012

Baby,nielen Lúčky,ale treba to chytiť z opačnej strany,lebo sa budete motať dookola ako v začarovanom kruhu a môže vás to dohnať až na psychiatriu ako jednu moju známu,čo to nezvládla.. ☹ ale chvalabohu,už sa tešíme spolu z veľkého "chlapa,riadny beťár" a teraz čakajú druhé bábätko... 🙂 ono už len ten pocit je blbý a nieto ešte iné vzťahové okolnosti a otázky okolia vy ešte nič? Ja sama som na sebe zistila,že tadiaľto cesta nevedie a už som mala toho plné zuby ako zo mňa robili pokusného králika.. 😖 .a skúsime toto a hento...a potom vám povedia,že vo vašom prípade je takmer nenožné otehotnieť,hoci 1.dieťatko som potratilo v 6.mesiaci... 😲 to by už položilo aj slona. ☹ toto fakt neprajem prežiť ani najhoršiemu nepriateľovi...lenže keby som vtedy vedela,aké nádherné deti sa mi narodia,tak neľutujem ani minútu,lenže oni vám berú nádej,motiváciu a neviete si predstaviť ako ma mrzí,že moja sesternica absolvovala so mnou kus cesty a potom to proste vzdala,ja som zostala tehotná a oni sa neskôr s partnerom rozišli-mohli sme spolu kočíkovať... 😲 tak vám prajem veľa sily,odvahy a zdravý úsudok a vieru... 🙂

bewik
30. jan 2012

@kvetinkap A co partner? Podstupil nejake vysetrenia? Dnes maju na neplodnosti vacsi podiel muzi ako zeny, treba zistit najprv to, lebo u zeny je to vzdy komplikovanejsie.