Ahojte baby, možno mi viete poradiť. Od februara tohto roku sa mi stalo, že mi neprišla menštruácia. Išla som v marci ku gyn. dal mi vyvolavačku s tým, že mám cystu.. potom "červená" prišla ... no potom som dostala až vzaciatkom mája .. ok .. išla som zase ku gyn. koncom júna pretože zase meškala ale cysta tam už nebola. Dal mi vyvolavačky na domov 5 ks aby sa mi upravila menštruacia s tym, že mi to bude pichať moja znama čo je sestrička... Davala som si ju pichať 21. deň cyklu aby som na 28 deň dostala. Ano všetko ok. Tretí krát som si zabudla dať pichnúť a neprišli tak som čakala 8 dní a nič. Potom zase som sa dala pichnut (:D )a prišla po 5 dňoch. Čiže 13 dni meškala. Dostala som menštruáciu... ale mam taky pocit, že bez tej vyvolavačky by som ju nedostala.... chceme sa s manželom pokušat o babatko a neviem sama čo sa so mnou deje. ( určite sa budem o tom rozprávať s gynekologom ale chcem vedieť či tu je niekto kto to "nedostane" bez vyvolavacky)
Ďakujem za každú radu
@alickapusinka mam 28😟 snad nie.. viem, že su pripady
@julia2002 až teraz tento mesiac som si začala robiť ovulačné testy zatial negativne.. ale čo sa týka iných mesiacov tak som mala take dni, že som mala pocit ovulacie ako pichanie v podbrušku, vytok atd atd
@michala151 vyvolavačka neni ms. Tak ako neni pravá ms pri užívaní anti.
Treba zistiť, prečo ms neni.
Neni si príliš chudá?
Čo hormóny? Ovulácia asi neni. Tam Treba hľadať. Prečo. Nie len vyvolať krvácanie a potom opäť nič
@michala151 Tiež som sa chcela spýtať na váhu. Ja som nevedela pribrať až do prvého tehotenstva nad 48 kg. Mala som raz aj cystu. Tiež tieto injekcie som mala. Ale tie nič neriešia. Ja som mala také cykly, že raz za tri mesiace. A otehotnela som.
Po prvom dieťati som mala 40 dňové cykly až po druhom som mala 28 -30 dňové.
Treba asi zistiť či máš ovuláciu. Možno je všetko v poriadku. Treba to inak riešiť, nie vyvolávačkou. Mne osobne to cyklus neopravilo.
@anetka34 vyška 173 a vaha 59 nemyslim ze to je vahou.. aj ked mala som stresove obdobie.. v novembri zomrela mama to ma dost zabilo samo o sebe a potom vsetky starosti okolo domu stahovacky a bla bla ... ale aj tak to nejako navonok teraz nepocitujem
@michala151 To mi je ľúto. Môže to byť tým. Mne tiež v tom období zomrel otec, potom tie cysty, vyvoláváčky, schudla som. Ale mne sa podarilo otehotnieť aj s takým cyklom, hoci neskôr, ale podarilo.
@michala151 sú ja som tak mala na 29 rokov ale je pravda dva roky som sa trápila mala som hrozne návaly zlé mi bolo triaška zimnica nemohla som spať bolo mi na vracanie mala som tak že som dostala menštruáciu potom aj 3 mesiace nič potom som mala 1 týždeň zasa dve mesiace nič.TO nezáleží od veku moja mám už mala prechod na 36 rokov. Mám kamarátku ledva ledva stihla prvé dieťa a už má začínajúci prechod už bola u gynekologičky na vyšetreniach a že jej to povedala že jej urobila rôzne vyšetrenia že už má prechod druhé mať nebude a to má ešte len 35 rokov.
@alickapusinka pecka teda... ja nemam praveze ziadne take priznaky ale urcite pojdem ku gyn buduci tyzden skor ako doberiem tie vyvolavacky naozaj je to zbitocne
@michala151 no stáva s atak. Ja verím tomu že budeš mať bábätko ale už zrejme by som nečakala nič a šla k lekárke čím skôr tým lepšie.
Nezáčina TI prechod ja som to tak mala pred prechodom.