Neliečenie ureaplazmy

14. nov 2024

Ahojte, z LBC cytológie mi vyšla pozitívne ureaplazma. Gynekologička sa ma pýtala, či mám nejaké ťažkosti. Nemám žiadne klinické príznaky, tak mi nenasadila žiadnu liečbu. Je takýto postup štandardný? Som pol roka po sekcii.

falbala132
14. nov 2024

tak v poriadku to podla mna urcite nie je. ja som si napr. tiez myslela ze nemam ziadne priznaky, az ked ma preliecili, tak som si uvedomila ze som ich mala. mala som obcas pocit, akoby mi niekto pod pupkom tahal v bruchu za nejaku gumicku.

sissy27
14. nov 2024

ja som tiež nemala žiadne príznaky, len mi zvláštne zapáchal moč, ale pripisovala som to tomu, že mám nedostatočný pitný režim. A neviem si predstaviť, že by som nebola preliečená...

kiwi3
14. nov 2024

ci je ten postup standardny neviem, ale zjavne vychadzala z toho, ze to ma ma velke percento populacie, pricom o tom ani nevie, vacsina ludi nema priznaky. tym padom to niektori gynekologovia ani neriesia. to je proste taky "gynekologicky nazor".

maminatimka
14. nov 2024

@falbala132
@kiwi3
@sissy27 dievčata ja som sa liečila spolu s manželom až 9 mesiacov, nič nechcelo zabrať, ale ak si nedam ren spoplatneny vtedy ani by som nevedela že to mam, ten zadarmo to neukaže...

michaela329
14. nov 2024

Dostala som v nemocnici, nemala dom príznaky. Môj Dr. ma naháňal celý rok po infekčnom, 5 antibiotik, manžel tiež a výsledok? Stále tá istá hodnota. Nič nezabralo, môj muž je stále negatívny. Následne mi nezávisle od seba ďalší 3 gynekológovia a imunologicka povedali, že už sa berie ako prirodzená súčasť mikroflóry. A ak nespôsobuje zápal, nelieči sa.