Nejasné stery - Deflagyn alebo Papilocare

michelle90
29. apr 2022

Ahojte, idem si po radu.. bola som na preventívke a po troch týždňoch mi volala doktorka s tým, že vyšli nejasné stery a mala by som začať brať na 3 mesiace deflagyn alebo papilocare .. vie mi niektorá z vás odporučiť čo je z týchto dvoch lepšie?
Tiež by ma zaujímalo ako je to s partnerským životom počas liečby.. mal by ísť na vyšetrenie aj partner? Môžeme spolu normálne existovať ako doteraz alebo máme pred sebou trojmesačný celibát?
Samozrejme mám načítané kadečo z internetu čo ma akurát dosť vystrašilo, nájde sa tu niektorá z vás, čo rieši niečo podobné?

guga79
29. apr 2022

@michelle90 ahoj, ja som mala pozitívny ster na hpv vírus, a užívam teraz Indonal a Papilocare gél......poradila mi to kamarátka farmaceutka, ktorá to tiež používala.

sunsetsunrise
29. apr 2022

@michelle90 mne ani jedno nepomohlo. Skončila som na operacii a jedine ockovanie. A to som vyhodila tolko penazi do všelijakých liekoch. Vonkoncom som v pribalovom letaku našla ze isoprinosin pomaha na hpv.

fodorka
29. apr 2022

@michelle90 ani mne nepomohlo ani jedno....mala som aj aj

alenamihal
29. apr 2022

A vedeli ste o INDOMED lieku ??? zevraj je to specialne na virusove infekcie a jedno je presne HPV...je to na podporu imunuty,co v podstate zabije virus...nechapem preco lekari tlacia 6mes kuru za 320 eur...tiez sa rozhodujem ,co idem robit,kedze mi tiez prisli vysledky zle...volam v pondelok doktorke a opytam sa jej na ten liek...lebo mne tiez odporucila papilocare...ja sa skor sustredujem na imunitu...to mi bolo odporucene..