Negatívny test a meškanie menštruácie

maybe_baby
9. mar 2021

Ahojte chcela by som sa opýtať či mal už niekto podobnú skúsenosť ako ja. S priateľom snažilkujeme, no a nedeľu som mala dostať menzes no neprišiel tak som si urobila test a v kútiku duše som dúfala že bude pozitívny no nebol. Je pravda že som prekonala koronu takže neviem či to môže ovplyvniť cyklus niekde som čítala že áno niekde zas že nie. Mne menzes nemešká mám ho vždy na čas. Bolia ma veľmi prsia a mám ich take citlivé ako keď mám menzes lenže ten nemám, bolesti v bruchu nemám vôbec ako pred ms. Myslíte že si mám urobiť test dnes či ešte počkať? Ďakujem za každú odpoveď a radu 🙂

pribinak
9. mar 2021

@maybe_baby počkaj 2-3 dni

alzbeta369
9. mar 2021

@maybe_baby ja mám to isté. Tak sme v tom momentálne spolu. Mne mešká 4 dni a negativ. A nemeškáva mi nikdy!... dokonca som mala po ovulacii aj krv - špinenie. Dala by som ruku do ohňa ze su to priznaky 😂 a nič. Myslite si že kedy už test naozaj MUSÍ ukázať pozitivitu?

maybe_baby
autor
9. mar 2021

@alzbeta369 tak to som rada že niesom sama😀🙂. Ja mám ako príznaky len tie prsia mám ich také boľavé a strašne naliate a keď si stlačím bradavky pichajú ma veľmi 😑. Dúfam že sa tá druhá čiarka dostavý.

alzbeta369
9. mar 2021

@maybe_baby u mňa zas prsia nič. Pred MS ma vždy bolia s teraz vôbec. Dokonca ma brucho bolieva a nič. Len ma 3 dni pobolievalo nechapala som a čakala som že keď pobolieva tak sa MS dostaví a nič. Tak už len dúfať. Píšeme si sem za pár dní jo?😀

maybe_baby
autor
9. mar 2021

@alzbeta369 Dobre dúfam že obe budeme za pár dni vedieť viac 🥳😀. Mňa brucho pred ms boli strašne a teraz ani kúsok no uvidíme.

majamat
9. mar 2021

ak preslo od ovulky viac ako 10dni, ked pridame rezrvu, tak 14dni, test ukazat musi, vynimkou je, ak prebehne ovulka neskor, kludne sa moze stat ze v obdobi, ked mam ms prist a v takom pripade ukaze test opat az tak 14dni od ovulky, cize v obdobi ked asi viac ako 10dni ms meska,
cize nic nei ej stratene, moze to byt v takomto pripade tehu,ala a j nemusi.

kazda zena, ktora ma aj cyklus pravidelny, moze amt niekedy nepravidelnosti, ale su len obcas. a vzdy je to raz prvykrat.

majamat
9. mar 2021

@maybe_baby hormonalne odchylky vznikaju zmenou hormonov z nejakeho dovodu, na ktory sa niekedy ani nemusi prist a potom su aj priznaky v takomto cykle ine ako obvykle, no uvidis za apr dni, drzimpalce

maybe_baby
autor
9. mar 2021

@majamat Ďakujem pekne 🙂 No ovulku som mala 16.2 tak myslím že tých 14 dní už aj prešlo. Uvidíme počkám ešte pár dni a potom urobím test.

karinaaaa
9. mar 2021

@maybe_baby mne meska toez 5 dni mam ale slabucke špinenie velmi malo kvapka dve denne každý deň cakam ze uz uz.. tiez sa snažíme ale zvykne mi meškať ale ak nedostanem rano pojdem kupit test.. prsia bolia hrozne a bolesti sem tam mam take kŕče ale nie veľmi uvidim ráno 🙂

alzbeta369
11. mar 2021

@maybe_baby no co ako si na tom? Ja som dostala ms vcera :(

maybe_baby
autor
12. mar 2021

@alzbeta369 Ahoj ja som dostala tiež 10teho :/ ale včera som ho už nemala a dnes tiež nemám, ešte som nemala takýto zvláštny menzes😒.

maybe_baby
autor
12. mar 2021

@karinaaaa No čo ako bola si kúpiť test?🙂

karinaaaa
12. mar 2021

@maybe_baby ahoj bola hned pozitiviny dost silne čierny hned hned vyšlo. Bola.som u doktora vraj je skoro tak idem v stredu este nevidel nic ale dost sa bojím jedno som.uz mala mimomaternicove pred par rokmi tak sa dost bojím Bolieva ma.trosku aj spodok brucho akoby sem tam.krc alebo take ... mam strach nech už je streda 🙄

alzbeta369
12. mar 2021

@maybe_baby och to robi asi aj ta psychika to meškanie... ja neviem ale zas mne meškala prvý krát..no všetko sa deje aj prvý krát 😀 nevadí to dáme! Ty máš ešte šancu.