Nedokážem dosiahnuť orgazmus

2. máj 2022

Pri sexe nedokážem dosiahnuť orgazmu, vlastne ak mam byť úprimná pri pohlavnom styku necítim vôbec nič. Sem tam to zabolí ale okrem toho absolutne ani najmenší náznak niečoho čo by mi malo robiť dobre. Som z toho smutná a sklamaná až ma depresie chytajú keď všetky známe rozpravaju ako je to super a neviem čo všetko. Velmi im závidím a už neviem ako si dopomôcť.

anjelicek26
2. máj 2022

Tak su zeny a nie je ich statisticky malo, co ten orgazmus nedosiahnu nikdy... kup si nejake hracky na typ satysfaier pro alebo womanizer a skus to... drviva vacsina ten orgazmus s tymto typom hraciek predsalen zazije...

88matulka88
2. máj 2022

Skúste Mojžíšovu metódu, ošetrenie panvy a cvičenie na panvové dno

elizabet173
2. máj 2022

sama so sebou to dokážeš?

ankare
2. máj 2022

Skús polohu, že Ty si hore a Ty si určuj tempo a druh pohybu. Skús si najma tak klitoris drazdit.
Držím palce!

lenica11
2. máj 2022

Je hlavne dôležité aby o tom vedel aj partner/ka musíš to povedať. A druhá vec Pokial sa hlavou trápiš že to nejde a nič necitis telo si to užívať nebude. Ľahko sa to povie že nemysli na nič ale skús si predstaviť čo by sa ti páčilo či masáž alebo vaňa možno tvoje telo potrebuje len nejaký spúšťať. Aj ja to občas mám že reálne nič necítim a takisto bol pre mna problem dosiahnuť orgazmus. Takze kľud ak sa chceš porozprávať kľudne napíš. 😇😇

mishelkam
2. máj 2022

Tiež som nič necítila.. pomohlo mi až, keď som našla odvahu, zobrala do ruky vibrátor a sama začala skúšať. Stačí mi ním len prechádzať po klitorise, nechať vibrovať a konečne som zažila orgazmus.

opica_skorica
3. máj 2022

Vela zien dosiahne orgazmus nazvem ho klitorisový.
Malo zien dosiahne orgazmus pri styku.
Co sa trapis?
Ved to je najma o hlave. Cim viac sa trapis, tym viac sa zacyklis.
PS: womanizer je super vec, ale Kivinova metoda je i tak topka 👌👌👌👌👌

anonym0001
3. máj 2022

Na orgazmus treba byt zalubena a aj on ta musi lubit. Ja pri sexe bez lasky orgazmus nedosiahnem.

kataka10
3. máj 2022

Musis sama na sebe zistit, co a kde ta stimuluje. Masturbacia ma svoj vyznam. Iba na muza sa v tomto spoliehat nemozes, my zeny to s orgazmami mame bohuzial komplikovanejsie. 🤷‍♀️ Najprv musis spoznat ty sama seba, potom budes vediet partnera naviezt tym spravnym smerom.

autor
3. máj 2022

Mám skvelý, stabilný, fungujúci dlhoročný vzťah v ktorom láska je určite na prvom mieste inak by to podla mňa ani nešlo. Partner samozrejme o všetkom vie a snaží sa spraviť všetko preto aby urobil aj on mne dobre. No vidím aj na ňom že sa cíti sklamane keď ma nedokáže doviesť k vyvrcholeniu. Nieje to moj prvý sexualny partner ani jeden z nich to nedokázal čiže chybu by som asi nehladala v ňom ale v sebe. Sex s priatelom cez to všetko že mi to nič nerobí ma extremne baví, dokáže ma vzrušiť tak, že poviem to blbo, ale som nadržaná ako pes no vždy bez výsledku. Draždenie klitorisu mi pomáha dokážem sa tak “urobiť” ale iba ja sama nie ak mi to robí on, proste ako keby iba ja viem presné miesto a rýchlosť ako to docieliť.

stanulienkat
3. máj 2022

Priatel nema jazyk?

andulka220989
3. máj 2022

Skús sa urobiť pred ním. Nech sa pozerá. Prípadne píšeš, že to vieš iba ty? Tak mu pomôž, naveď ho. Vezmi mu ruku a polož kde treba. Proste ste v tom dvaja 🙂 Ak nemáš pri styku, tak ťa dokončí potom. Hlavná je komunikácia. Držím palce.

moname
3. máj 2022

Durex Intense Orgasmic gél

lenica11
3. máj 2022

Toto som mala aj ja že partner to nevedel a len ja sama rukou proste mu ti musíš povedať a kvázi mu do toho kecat. Ja som tiež musela nabrať odvahu aby som ho dirigovala i keď mi to bolo blbe. Častokrát som sa aj ja musela pritlačiť na jeho prsty alebo naopak odtlacit aby som mala to správne miesto a tlak. Ale teraz už to vie nie na 100% ale vie 😁. Neboj tiež som sa natrapila. A už mame aj vibracny krúžok ktorý ale je na mna slabší tak sme si kúpili aj vibrator. Treba fakt len skúšať bohužiaľ držím palce

canany
4. máj 2022

Ak dosiahnes orgazmus cez drazdenie klitorisu, kup si satisfyer a vyskusaj kombinaciu sexu s priatelom a touto hrackou. Alebo sa daju kupit aj take masazne hlavice, ktore sa daju vyuzit na masaz ale aj drazdenie oboch a potom aj na klitoris. Ale nemam odskusane zatial.

luccija
4. máj 2022

Tak vyskúšajte polohu zozadu a ty si dráždi klitoris