Ahojte, mám otázočku. Tri dni si vkladám vaginálnu tabletu a samozrejme sa to hned z posvy prec nedostane a mala som nechránený styk cez plodne dní. Keby sa náhodou podarilo otehotnieť môže byť dáky problém s plodom? Ďakujem za odpoveď
@petulda333 preto som sa spytala, ci dobre chapem, ze je tak blba a spi s partnerom, ked sa ma liecit 🤐
@wewa9 keď sa berú tabletky, vtedy by sa nemalo milovať... Aby sa predošlom infekcií a roznasaniu, to ozaj nedokážete vydržať? Ešte to nastupovať do teba cez plodné dní? To či by malo dieťa nejaký problém na to ti nikto neodpovie, máš mykozu, dávaš si vkladačky, ak by dieťa malo problém určite vieš prečo. Mykoza je nebezpečná, jednoducho je nebezpečná. Ešte k tomu to je aj nechutné, ale keď to tvojmu partnerovi nevadi hold smola..
Plodu nic byt nemusi, ale ty si si mohla zaniest infekciu az do maternice a potom to aj tak nemusi dopadnut dobre, kedze telo plod vyhosti v procese potlacania infekcie ako nieco cudzie... ako cloveka napadne mat sex pocas mykozy? A este nechraneny?
Ak mas na mysli pharmatex tak sa nic nestane, a nestane sa ani nic ak si si davala tablety na mykozu akurat ze si to budete s partnerom prenasat donekonecna 🤷🏼♀️
@dadulamamula brala som antibiotika a jeden deň som cítila po sexe pálenie tak som si preventívne dala co som doma ešte našla inak mi nič nie je
aku tabletu?