Nečakané silné krvácanie 10 dní pred menštruáciou

lea1256
6. sep 2020

Ahojte, nedavno som si nahmatala pri krcku maternice divny utvar ako keby "klbko". Nebrala som to nejak vazne,ved pred mesiacom som bola u gynekologicky na pravidelnej prehliadke a vsetky vysledky som mala dobre. Beriem HAK uz 3 roky. Vcera vecer zrazu po pohlavnom styku som zacala prudko krvacat a velmi som sa zlakla. K doktorke sa dostanem az o par dni. Mam 20 rokov. Jedine co ma napada je myom ale nesedi mi to ze som bola pred mesiacom na prehliadke. Mate podobne skusenosti?
Dakujem.

janetinka27
7. sep 2020

@lea1256 mozno to bol nejaky polyp. a krvacanie potom ustupilo?

lea1256
autor
7. sep 2020

@janetinka27 vysledky mam v pohode vraj sa tp moze stat pri ovulacii no zdalo sa mi to moc krvi

janetinka27
7. sep 2020

@lea1256 tazko povedat. ja som dvakrat skoncila na pohotovosti s velmi silnym krvacanim,z toho raz sa mi to spustilo po styku. oba razy mi povedali,ze je to zaciatok menzesu,ze mnohe zeny maju strasne silny menzes.ale ja som to tak predtym nikdy nemala. nakoniec az na sone u mojho dr sa zistilo,ze mam privysoku sliznicu.tym chcem povedat ze bez hlbsieho skumania sa nie vzdy da zistit prava pricina. mozno to ani nebolo nic vazne,len uz mozno nezistis co to bolo.